ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Μια απόφαση, σταθμός στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας

 


Δήλωση του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση συνεχίζει να διαχειρίζεται την πανδημία με «πυροτεχνήματα»

«Με την ομόφωνη και ιστορική απόφαση της καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση , σημαδεύτηκε αυτή η βδομάδα. Μια απόφαση, σταθμό στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας μας, μια απόφαση που αποτελεί δικαίωση για τα θύματα και τις οικογένειες τους, για το αντιφασιστικό κίνημα,  για τη δημοκρατική κοινωνία στο σύνολό της. 

Μια απόφαση, ανάσα δημοκρατίας, που δίνει δύναμη και ανοιγει δρόμους ώστε να συνεχίσει ο αγώνας για το ξερίζωμα των αντιλήψεων και των ιδεών του φασισμού και του ναζισμού.

Παρά το γεγονός ότι η καταδικαστική απόφαση συνοδεύτηκε από κρατική καταστολή και παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης που συνεχίζει με ψέμματα και κραυγές, τη χυδαία προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας,βάζοντας στο «κάδρο» της ενοχής το ΣΥΡΙΖΑ,κανείς δεν ξεχνάει ότι η ΝΔ ήταν αυτή που επί χρόνια φλέρταρε με τη Χρυσή Αυγή,ήταν αυτή που επεδίωκε και θα συνεχίσει να επιδιώκει την καλλιέργιατης ακροδεξιάς ρητορικής με τη θεωρία των δύο άκρων.

Μπροστά μας έχουμε μια διαρκή μάχη.Μάχη για να αντιπαλέψουμε την επερχόμενη οικονομική,υγειονομική και κοινωνική κρίση.Η κυβέρνηση συνεχίζει να διαχειρίζεται την πανδημία με «πυροτεχνήματα».

Την ώρα που η Δημόσια Υγεία, απειλείται πλέον σοβαρά,η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αύξηση των κρουσμάτων με εμβαλωματικές κινήσεις.

Ρίχνει στη μάχη του κορονοιού την ΠΦΥ, χωρίς να έχει επεξεργαστεί ένα συνολικό σχέδιο που θα διασφαλίζει την ουσιαστική της εμπλοκή στην κοινότητα, χωρίς να έχει προνοήσει για την ασφαλή της λειτουργία με προσλήψεις προσωπικού.Ταυτόχρονα,προσπαθεί να λειτουργήσει τις νέες ΜΕΘ με «εντέλεσθαι» μετακινήσεων προσωπικού, αποψιλώνοντας ακόμα περισσότερο Νοσοκομεία και ΚΥ.

Απέναντι στην προσπάθεια της κυβέρνησης που όχι μόνο δεν υψώνει δίχτυ ασφαλείας στην κοινωνία αλλά συνεχίζει να διαλύει το κοινωνικό κράτος ενώ επιχειρεί  να επιβάλλει την «κανονικότητα» της με κατασταλτικές πρακτικές,είναι αναγκαίο να υπάρξει απάντηση από τους εργαζόμενους υγειονομικούς, τους δημοκρατικούς πολίτες, την κοινωνία συνολικά ώστε να υψώσουμε τοίχος στην επερχόμενη λαίλαπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: