ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα από ΔΟΕ κλπ


 
Με κεντρικό σύνθημα "Να αποσυρθεί τώρα το πολυνομοσχέδιο - γονείς και εκπαιδευτικοί παλεύουμε μαζί για ενιαία δημόσια δωρεάν παιδεία", πραγματοποιήθηκε νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια από εκπαιδευτικούς και φοιτητές, που έχουν ως στόχο να βάλουν "φρένο" στο πολυνομοσχέδιο Κεραμέως και να δείξουν έμπρακτα ότι καταδικάζουν τις νεοφιλελεύθερες και συντηρητικές διατάξεις του. 


 Η κινητοποίηση διοργανώθηκε από τις διδασκαλικές Ομοσπονδίες ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ και από φοιτητικούς συλλογους της Αθήνας.

Οι εκπαιδευτικοί διαμηνύουν οι δεν θα σταματήσουν τον αγώνα τους, μέχρι να αποσυρθεί το αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία, το οποίο κατατέθηκε την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή, αυτή τη βδομάδα θα συζητηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, ενώ αναμένεται να ψηφιστεί έως τις 10 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: