ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ώρα Πατρών: Συλλυπητήρια στον Γρ. Αλεξόπουλο


Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε χθες ο Νικόλαος Αλεξόπουλος, πατέρας του πρώην δημάρχου και αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλου και του Διευθυντή του 8/θέσιου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Χαράλαμπου Αλεξόπουλου. Η κηδεία της σορούν του τελέστηκε χθες κηδεία τ Κυριακή, στις 17:00, στον Ναό του Αγίου Βασιλείου του Κάτω Μαζαρακίου.


Από την παράταξη του Γιώργου Ρώρου εκδόθηκε η παρακάτω  συλλυπητήρια ανακοίνωση:
Η «Ώρα Πατρών» και ο επικεφαλής της Γιώργος Ρώρος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πατρέων «Πρωτεύουσα Ξανά» και στην οικογένειά του για τον χαμό του πατέρα του Νικόλαου. Να έχετε την ευχή του!
Ο εκλιπών έφυγε σε ηλικία 84 ετών μετά από μάχη την οποία έδινε κατά τους τελευταίους έξι μήνες. «Να πας στο καλό πατέρα μας! Να μας προσέχεις από ψηλά τώρα μαζί με την μανούλα μας. Σε ευχαριστούμε για όλα, ήσουν μεγάλος αγωνιστής και νικητής της ζωής!» έγραψε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος ο οποίος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πατρέων, δέχθηκε χθες τα συλλυπητήρια του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη, των επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου και συναδέλφων του στο συμβούλιο.

«Εδωσες έναν μεγάλο αγώνα και στα μάτια μας βγήκες πάλι νικητής... Μαχητής και νικητής όπως εσύ πάντα ήξερες με τις αξίες σου και την αξιοπρέπειά σου» ανάφερε αποχαιρετώντας τον αγαπημένο του πατέρα ο Χαράλαμπος Αλεξόπουλος.

Ο Νικόλαος Αλεξόπουλος εργάσθηκε ως τεχνικός στο Νοσημάτων Θώρακος απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Ηταν μαχητής της ζωής τόσο σε προσωπικό - επαγγελματικό επίπεδο όσο και για την οικογένειά του η οποία τον αποχαιρέτησε χθες Κυριακή. Η ταφή της σορού του τελέστηκε δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, στο νεκροταφείο Κ. Μαζαρακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: