ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Μετά τη Δευτέρα του Πάσχα πάλι μαζί



Το Istologio G. Mosxou

Εύχεται
σε σας και στις οικογένειές σας 

Καλή Ανάσταση και Ευτυχισμένο Πάσχα

Έστω και σε περίοδο κορονοϊκής παραλλαγής που
είναι χειρότερη και από την Κατοχική,
που γνώρισε η χώρα μας.

Με την ελπίδα για καλύτερο εορτασμό του χρόνου
χωρίς τον κορονοϊό

(Το 1941, επί Ιταλικής Κατοχής στην Πάτρα, η Ανάσταση έγινε μεσημέρι και χωρίς βαρελότα και λοιπά, τουλάχιστον όμως είχαν κόσμο οι εκκλησίες).

Το Istologio G. Mosxou θα είναι πάλι μαζί σας μετά τη Δευτέρα του Πάσχα.

Σημειώστε  κι αυτό: Μην προσπαθείσετε να αναρτήσετε στο facebook θέμα του Istologiou διότι όχι μόνον δεν θα σας επιτραπεί αλλά και η facebook θα σας ενημερώσει για την... ατυχία σας με την παρακάτω καρτέλα:


Ο διαχειριστής διευκρινίζει ότι τουλάχιστον από μηνός η εταιρεία έπαψε να δέχεται αναρτήσεις του istologiou G. Mosxou, διότι απ' ότι φαίνεται ενοχλούν κάποιους στην πολιτική κονίστρα. Και ο νοών νοείτω. 

Όταν στην τηλεόραση επιβάλλεται η άκρα του τάφου σιωπή στην άποψη της αντιπολίτευσης, με γραμμή κυβερνητική, δεν φαντάζομαι  να πιστεύατε πως θα έμεναν εκτός παχνιδιού τα κοινωνική δίκτυα!    

Δεν υπάρχουν σχόλια: