ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Σωτ. Τσιόρδας: 17 οι νεκροί στη χώρα, όλοι ηλικιωμένοι!



Αύξηση κατά δύο άτομα από χθες, στους 17, οι νεκροί στη χώρα όλοι ηλικιωμένοι με κάποιο νόσημα και η πορεία της νόσου δεν φαίνεται να ανακόπτεται.
 
 71 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊου στη χώρα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, Σωτ. Τσιόρδας.

695  ο συνολικός αριθμός, το 56% είναι άνδρες

114 νοσηλεύονται το 61 % είναι άνδρες

35 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι. Όλοι είναι άνδρες εκτός από μία γυναίκα

Αλέξης Χαρίτσης: Η αντιμετώπιση δεν μπορεί να βασίζεται έτσι

Η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν μπορεί να βασίζεται κυρίως στην ατομική ευθύνη των πολιτών και τον εθελοντισμό αυτό τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης στα κοινωνικά δίκτυα.

Το μήνυμα του υπουργείου Υγείας όπως θα επρεπε να είναι.

Η αντιμετώπιση της πανδημιας του κορονοϊού δεν μπορεί να βασίζεται κυρίως στην ατομική ευθύνη των πολιτών και τον εθελοντισμό.

Να αναλάβει ΤΩΡΑ η Πολιτεία τις ευθύνες της για άμεση ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, νοσηλευτες, προστατευτικό υλικό για το ιατρικό προσωπικό και επιταξεις ιδιωτικών νοσοκομείων για αύξηση των ΜΕΘ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: