ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

iSYRIZA: Καλώς ορίσατε στη νέα εποχή - Ξεκίνησε το newsletter

 
Η πλατφόρμα iSYRIZA.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ζωντανό εργαστήρι συμμετοχής, δημοκρατίας και συνδιαμόρφωσης πολιτικής. Ένα εργαστήρι για μια νέα σχέση με την πολιτική. 

Σήμερα ενεργοποιήθηκε το newsletter για τα χιλιάδες μέλη του iSYRIZA 

Σύντομα, μέσα από την πλατφόρμα iSYRIZA, θα μπορείτε να ενημερώνεστε εξατομικευμένα, με βάση τα ενδιαφέροντά σας, να θέτετε ερωτήματα, να συμμετέχετε σε διαδικασίες διαβούλευσης και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

Σήμερα ενεργοποιήθηκε το newsletter για τα χιλιάδες μέλη του iSYRIZA, τους ανθρώπους που αποτελείτε την καρδιά του νέου εγχειρήματος.

«Το επόμενο διάστημα θα λαμβάνετε τακτικά newsletter που θα αφορούν την τρέχουσα επικαιρότητα, αλλά και τις πολιτικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες για μια σύγχρονη και προοδευτική Ελλάδα» αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του isyriza

Δεν υπάρχουν σχόλια: