ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Χαρίτσης: Να αναλάβει τις ευθύνες του ο Μητσοτάκης για την fake αριστεία...


 
«Ζητήσαμε και περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη από χθες το βράδυ να αποπέμψει τον υφυπουργό του Α. Διαματάρη, για λόγους ηθικής τάξης. Μέχρι στιγμής δεν το έχει κάνει και αυτό δείχνει πολλά για τον βίο και την πολιτεία αυτής της κυβέρνησης» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σε τηλεφωνική παρέμβασή του, στο Open. 


Πρόσθεσε επίσης ότι: «Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του ο κ. Μητσοτάκης που προεκλογικά εμφανιζόταν ως «σταυροφόρος» της αριστείας και της αξιοκρατίας. 

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε την παραίτηση Πατέρα που δήλωσε ότι είχε «συμφωνήσει» για τη θέση διοικητή με τον κ. Μητσοτάκη και από τη Δευτέρα «βοά το πανελλήνιο για την υπόθεση Διαματάρη» και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει πει το παραμικρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: