ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Υποχρέωση Εισαγγελέας, ελεύθερος ο παιδεραστής της ΝΔ

«Δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πώς μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρείται ήσσονος σημασίας και να παραγράφονται, όλα τα πλημμελήματα ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων», ανέφερε στην αγόρευσή της η Εισαγγελέας της έδρας.

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:




Παρεγράφη

η παιδεραστία!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ - «Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ» ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΟΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 28 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ 20 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ



Είναι συγκλονιστική η ομολογία της έντιμης δικαστικού που από την έδρα του Εισαγγελέως ανακοίνωσε σήμερα την παραγραφή των αναίσχυντων πράξεων παιδεραστίας, που εξέθεσαν την χώρα μας στο εξωτερικό, στα χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ, από τον πρ. βουλευτής της και πρεσβευτή στην Μολδαβία, τον Νίκο Γεωργιάδη, εξ απορρήτων από τότε του αρχηγού της ΝΔ και μηδέποτε καταδικασθέντος στην συνείδηση του επιτελείου του κόμματος στο οποίο πρόσκειται!

Κι αν αύριο δούμε ανάλογο δημοσίευμα του Τάιμς, σαν αυτό που είδαμε προ ημερών, όπου κατηγορείτο η κυβέρνηση  Μητσοτάκη επί διαφθορά, ας μην διαμαρτύρεται η ΝΔ και ας μην στείλει διαμαρτυρία στην εφημερίδα, γιατί είναι σίγουρο πως δεν θα την λάβει υπόψη. Άλλωστε πότε οι προστάτες τέτοιων ανομημάτων έχαιραν σεβασμού;

 «Δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πώς μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρείται ήσσονος σημασίας και να παραγράφονται, όλα τα πλημμελήματα ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων», ανέφερε στην αγόρευσή της η Εισαγγελέας της έδρας, δηλώνοντας υποχρεωμένη να δεχτεί την ένσταση παραγραφής που προβλήθηκε από την πλευρά Γεωργιάδη.

Είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών

Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ. Απαλλάχθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω παραγραφής! 

Η εισαγγελέας της έδρας τόνισε πως «ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον νόμο» και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης απαλλάχθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για την υπόθεση ασέλγειας στην οποία φερόταν να έχει εμπλακεί και είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ.

«Δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πώς μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρείται ήσσονος σημασίας και να παραγράφονται, όλα τα πλημμελήματα ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων», ανέφερε στην αγόρευσή της η Εισαγγελέας της έδρας, δηλώνοντας υποχρεωμένη να δεχτεί την ένσταση παραγραφής που προβλήθηκε από την πλευρά Γεωργιάδη.

Η Μολδαβή δικηγόρος Νατάλια Μπαϊράμ

Η Μολδαβή δικηγόρος Νατάλια Μπαϊράμ, είχε έρθει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2016 και είχε καταθέσει στις ελληνικές αρχές για το κύκλωμα παιδεραστίας.

Η δικηγόρος εκπροσωπούσε κυρίως παιδιά, θύματα διακίνησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης και είχε δώσει (29/01/2016) συνέντευξη στο δίκτυο
Hellasnet και συγκεκριμένα στην εκπομπή Live με τον Κώστα Αργυρό.

Όπως είχε πει, ταυτοποιήθηκαν ως θύματα τρία αγόρια, ηλικίας 16 έως 17, από φτωχές οικογένειες. Ανέφερε ότι ο Νίκος Γεωργιάδης «συνελήφθη από την αστυνομία και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να αναγνωριστεί από ένα εκ των θυμάτων το οποίο και τον αναγνώρισε. Δεν αναγνωρίστηκε μόνο ως ύποπτος αλλά ταυτοποιήθηκε κιόλας».

Συνεχίζοντας, η δικηγόρος ανέφερε ότι το παιδί «είπε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από το πρόσωπο που στεκόταν μπροστά του κατά τη διάρκεια της αναγνώρισης». Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι ο Ν. Γεωργιάδης είχε διπλωματική ασυλία και δεν οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.
 

Ολόπλευρη η ΝΔ  στον παιδεραστή, χωρίς ντροπή!

Για «σκευωρία», «σπέκουλα», «στοχοποίηση» ανθρώπων και προσωπικών σχέσεων, πολιτικοποίηση της υπόθεσης από το Μαξίμου (κυβέρνηξση Τσίπρα) μιλούσαν τα στελέχη της Ν.Δ. και επιχειρούσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός ότι ο κ. Νίκος Γεωργιάδης που καταδικάστηκε πρωτόδικα για ασέλγεια εις βάρος 15χρονων παιδιών ήταν πρώην σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.  

Μάλιστα έξαλλος ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυρ. Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης μίλησε για «κατάντια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του πολιτικού συστήματος, δεν καταλαβαίνω πως εμπλέκονται σε τέτοια υπόθεση άνθρωποι που πήγαν για προσωπικούς λόγους εκεί» αναφερόμενος στο στέλεχος της Ν.Δ. Κ. Κυρανάκη και τη βουλευτή, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που στάθηκαν στο πλευρό του πρώην συμβούλου του Κυρ. Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη. 

Βαθιά πεισμένος για την αθωότητα του στελέχους της Ν.Δ. εμφανίστηκε  στην ΕΡΤ1 ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος χαρακτήρισε την υπόθεση «σκευωρία» (Video) και ας υπάρχει καταδικαστική απόφαση του ελληνικού Δικαστηρίου. 

Η πρώην β’ αναπληρώτρια τύπου της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη μίλησε στο ΣΚΑΙ για «προσπάθεια πολιτικοποίησης από το Μέγαρο Μαξίμου, μιας πολιτικής υπόθεσης». Η κ. Ζαχαράκη μίλησε για την ίδια διάταξη που επικαλείται η Ν.Δ. για το «τεκμήριο αθωότητας» από τις δημόσιες αρχές.

 Ωστόσο είναι δύσκολο να ξεχάσει κανείς την κ. Ασημακοπούλου όταν είχε υπεραμυνθεί στο Κόντρα, την αθωότητα του «φίλου» της Νίκου Γεωργιάδη για την υπόθεση αυτή και με ιδιαίτερη χυδαιότητα είχε πει στον συνομιλητή της: «θα σε πάω αίμα».




Δεν υπάρχουν σχόλια: