ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Η κατάργηση του "Φιλόδημου", πλήγμα στους Δήμους


«Το πρόγραμμα "Φιλόδημος" στήθηκε με τέτοια ευελιξία ώστε κάθε φορά που απαιτούνται χρήματα προς αποπληρωμή των έργων αυτά να είναι διαθέσιμα από το ΠΔΕ. 


Οι πόροι του ΤΠΔ και (λιγότερο) της ΕΤΕπ απλά διευκολύνουν και επιταχύνουν τη διαδικασία», τονίζουν με κοινή τους επιστολή οι πρώην υπουργοί Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και Αλέξης Χαρίτσης, αναφορικά με τις δηλώσεις του ΥΠΕΣ, Τ. Θεοδωρικάκου ότι το εν λόγω πρόγραμμα ουσιαστικά καταργείται καθώς «η χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων δεν επαρκεί για έργα ύψους 1,2 δις ευρώ».

Οι ίδιοι προσθέτουν ότι «η παλαιοκομματικού τύπου μεθόδευση του υπουργού θα οδηγήσει τα έργα σε απρόβλεπτες καθυστερήσεις ή σε ματαίωση, την οικονομία να στερείται επενδύσεις, το ΠΔΕ να στερείται απορρόφησης και τους Δήμους και τους δημότες σε απόγνωση».

Μμήπως η στάση του υπουργού οφείλεται στο γεγονός ότι το πρόγραμμα Φιλόδημος είναι συνδεδεμένο στα μάτια της κοινής γνώμης με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Η ακόμα χειρότερα ο υπουργός επιθυμεί να «διαπραγματευτεί» με κάθε Δήμαρχο τα ήδη ενταγμένα έργα υπό τον μανδύα ενός νέου ξαναβαφτισμένου «Φιλόδημου»», σχολιάζουν οι ίδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: