ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Αναζητείται ο υπουργός από τις απλήρωτες καθαρίστριες

Κανονικά δουλεύουν από τον Σεπτέμβριο 9.500 καθαρίστριες δημόσιων σχολείων αλλά είναι... «πάλι απλήρωτες Χριστούγεννα». Μόλις την Πέμπτη υπέγραψε την ΚΥΑ η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, αλλά αναζητείται η υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκου, όπως περιέγραψε η πρόεδρος των καθαριστριών στα δημόσια σχολεία της Αττικής Λεμονιά Πασχαλίδου Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.


Για απεργιακή κινητοποίηση στις 16 Δεκεμβρίου ετοιμάζονται οι καθαρίστριες στα δημόσια σχολεία της χώρας, καθώς παρότι εργάζονται κανονικά από τον Σεπτέμβριο είναι «πάλι απλήρωτες Χριστούγεννα, έχουμε μπει στον τέταρτο μήνα», όπως είπε η κ. Πασχαλίδου, «οι καθαρίστριες δουλεύουν, ο μισθός τους δεν μπαίνει».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: