ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Αποπομπή Διαματάρη ζητά ο Τσίπρας από τον Κούλη



"Περιμένω μια απάντηση σήμερα από τον Μητσοτάκη. Αν τον κρατήσει τελικά τον Διαματάρη σημαίνει ότι δεν έχουν ιερό και όσιο" είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη.


Επί 4.5 χρόνια ο κ. Διαματάρης δεν έκανε τίποτα άλλο από το να λοιδορεί και να λασπολογεί εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Διαματάρης έχει δηλώσει στο βιογραφικό του ότι είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Columbia (κολάμπια όπως το προφέρει ο κ. Μητσοτάκης) αλλά το Πανεπιστήμιο αυτό λέει ότι ο κύριος αυτός πέρασε έξω από την πόρτα, δεν είναι απόφοιτος. Αυτό είναι το κράτος των αρίστων, της fake αριστείας και της πελατειακής δοσοληψίας, του ρουσφετιού. Αυτό το κράτος μας οδήγησε στην χρεοκοπία και πρέπει να το υπερβούμε. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με οδηγό την αλήθεια και όχι με την εξαπάτηση και το ψέμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε δριμύτατη κριτική στον Μητσοτάκη για το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στις διοικήσεις των Νοσοκομείων στο φόντο της αποπομπής Πατέρα. "Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Πατέρας αλλά ότι έβαλαν και τον πατέρα και την μητέρα και την αδερφή και τον γνωστό του γνωστού. Βάλαν όλη την οικογένεια. Όποιος διοικητής έχει διοριστεί είναι συγγενής ή αποτυχημένος βουλευτής της Ν.Δ. Δεν μας αξίζει αυτό το κράτος".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: