ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Κατάντια μαϊντανού Μητρόπουλου στον βο...ΣΚΑΪ



Άστραψε και βρόντηξε ο Αυτιάς για την 13η σύνταξη και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΑΥΓΗ - Απέραντη θλίψη για τον εργατολόγο, πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και τους ομοίους του!


Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές έδειχνε και ξανάδειχνε το χθεσινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής, ο Γ. Αυτιάς στο ΣΚΑΙ για την 13η σύνταξη.Δεν πίστευε στα μάτια του, ούτε στα αυτιά του. 

Τα γρήγορα και εξειδικευμένα πιστόλια της αποδόμησης έπιασαν δουλειά «κόλπο» με τις συντάξεις είπε πρώτος ο κ. Μητρόπουλος.

Μαυρίζοντας την όποια θετική προοπτική για τους συνταξιούχους, σε υψηλούς τόνους κατά σειρά όλοι οι «ειδικοί» αναλυτές πήραν το λόγο για να πουν το ίδιο, επί της ουσίας ότι δεν γίνεται να υπάρξει κάποια θετική προοπτική για τους συνταξιούχους.

"Είναι εμπαιγμός αυτό. Δεν υπάρχει", «Υπάρχουν ψηφισμένοι νόμοι» έλεγε και ξανάλεγε ο κ. Μητρόπουλος. Μα «Ο Τσακαλώτος είπε ότι θα εφαρμοστούν».  Μα «το ΔΝΤ είπε την προηγούμενη εβδομάδα, ότι αν δεν μειώσετε συντάξεις δεν θα βγείτε στις αγορές» συμπλήρωνε ο Γ. Αυτιάς και η καλεσμένη «αναλύτρια» στο πάνελ:

«Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ είπε ξεκάθαρα ότι οι περικοπές θα εφαρμοστούν έτσι και αλλιώς» και αφού κατατρομοκράτησαν τους συνταξιούχους ότι θα τους κοπούν μέχρι και τρεις συντάξεις (!) πρόσθεσε και πάλι ο κ. Μητρόπουλος για να καταλήξει τελικά:

«Αν η κυβέρνηση δώσει γεύματα σε αυτούς που θα χάσουν τις συντάξεις να ξέρουν οι συνταξιούχοι ότι άλλοι θα πάρουν τις συντάξεις και άλλοι τα γεύματα» (!)

Για όλους αυτούς που επενδύουν τρία χρόνια στην καταστροφή και κατατρομοκρατούν τους συνταξιούχους καθημερινά, η όποια θετική είδηση για τις συντάξεις ακούγεται "τρομοκρατική" στ' αυτιά τους. Όχι μόνο θα μείνουν χωρίς αφήγημα αλλά τι θα κάνουν και τους "ειδικούς";

Και εδώ το «εξοργιστικό» ρεπορτάζ της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής: Στο τραπέζι η 13η σύνταξη

Κατ. Μπρεγιάννη - avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: