ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Πάαααλι μάντεψε εκλογές ο Κούλης, όχι με μαντινάδα

Αυτό το παιδί εκεί στη ΝΔ έχει μία μανία με τις εκλογές. Όσο πλησιάζει η 21 Αυγούστου, όπου και επίσημα βγαίνουμαι από τα μνημόνια που μας έβαλε η πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τόσο... βουρλίζεται και τρώει τα... πέτα του σακκακιού του!

Γνωρίζει πως η κυβέρνηση απερίσπαστη θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, θα αυξήσει με υπουργική απόφαση τον κατώτατο μισθό, θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, δεν θα περικόψει συντάξεις από την 1-1-2019, που ζητά επιμόνως η ΝΔ, θυμηθείτε τον  αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Χατζηδάκη, που μόνον δεν έβρισε τον Μοσκοβισί, όταν τον ρώτησε εάν έχει σκοπό της ΕΕ να επιτρέψει στον Τσίπρα να μην κοπούν οι συντάξεις, «για να ξέρουμε κι εμείς να αλλάξουμε την πολιτική μας» του είπε έτσι ξενδιάντροπα! Και αρκετά άλα μέτρα θα πάρει που είναι αναγκαία για την ανακούφιση του πολίτη. Χθες ο Ευκλ. Τσακαλώτος συμφώνησε με την ομοσπονδία των ΑΜεΑ να τους παράσχει οικονομική ανακούφιση.



Γιαυτό μόλις έγινε γνωστή η παροχολογία Μητσοτάκη από την Κρήτη και το έμμεσο αίτημα για εκλογές, οι γνωρίζοντες τον καημό του Κούλη είπαν:


 «Πάαααλι μάντεψε εκλογές ο Κούλης» και πρόσθεσαν λακωνικά: «όχι με μαντινάδα»!

Μιλάμε για τον κ. Μητσοτάκη που χθες έκανε πάσα στα ακροδεξιά φασιστικά στοιχεία χρυσαβγίτικα της Θεσσαλονίκης, ρωτώντας δήθεν τον Πρωθυπουργό: «Να δω πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη ο κ. Τσίπρας» εννοώντας την αντιμετώπισή του από τους Μακεδονοβαρεμένους ακροδεξιούς.

Κι αυτό το είπε όντας μέσα στο κόμμα να έχει ανάψει φωτιά από την Ντόρα, που πλέον το λέει ξεκάθαρα: Είμαι ταγμένη υπέρ της ονομασία της πΓΔΜ με τον γεωγραφικό προσδιορισμό!

Κάτι που η ΝΔ είχε στηρίξει από το 1992, αλλά για τις ανάγκες πρωθυπουργοποίησης του Κούλη και προσεταιρισμού των φιλοφασιστικών στοιχείων εντός της ΝΔ, ο Κούλης άλλαξε την πολιτική γραμμή του κόμματος επί Κωνστ. Καραμανλή!

Το Οροπέδιο Λασιθίου επισκέφθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης , όπως ενημερώνει το ΑΜΠΕ, συνεχίζοντας την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη. Ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε μάλιστα την πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή τη δεκαετία του '70, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχε πάει στο Οροπέδιο Λασιθίου όταν ο πατέρας του ήταν υπουργός Συντονισμού. 


«Με άγγιξε ο τόπος αυτός. Με ενδιαφέρουν πολύ οι ορεινοί δήμοι. 

Εδώ έχετε αναδείξει τα πλεονεκτήματα του δήμου. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι κοντά στην Κρήτη με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, που θα αποφεύγει τις ανέξοδες υποσχέσεις» τόνισε, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, τον οποίο και κατηγόρησε μεταξύ άλλων πως έχει εξαγγείλει παραπάνω από μία φορά τα αρδευτικά έργα, τα οποία ακόμα δεν έχουν γίνει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέβλεψε ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. «Εκλογές θα έχουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το αργότερο μέχρι τον Μάιο. Η χώρα παραμένει κολλημένη σε ένα τέλμα μιζέριας. Αξίζουμε κάτι καλύτερο από την σημερινή κυβέρνηση. Στην ΝΔ ενώνονται σήμερα διάφορα ρεύματα, την επόμενη μέρα των εκλογών θα κάνουμε επανεκκίνηση της χώρας» επεσήμανε χαρακτηριστικά. Ξέχασε να αναφερθεί στην ένωση που προκάλεσε με τις διαγραφές των καραμνλικών στελεχών του κόμματος Αντώναρος, Παπακώστα, πρόεδρος ΕΒΕΑ κ.α. πολλών


Δεν υπάρχουν σχόλια: