ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Τελικά, από τι κρίνεται σήμερα ο κομμουνιστής δήμαρχος;


Κ. Μπακογιάννης: «Φέτος δεν πρόλαβες τις Κορυσχάδες, αγαπημένε καπετάνιε» - Κ. Πελετίδης: Σιωπή των αμνών!
 «Σύμβολο της Ρούμελης και ολόκληρης της Ελλάδας» που «αφήνει πίσω του διδάγματα αγώνα για τον αδύναμο, τον αδικημένο, τον κατατρεγμένο και τον ξεχασμένο. Για τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και την ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη».

Λόγια τα παραπάνω, που βγαίνουν από το στόμα ενός γιου δολοφονημένου πατρός, που έχει ζήσει τα αποτελέσματα του πολιτικού διχασμού στην οικογένειά του.
Λόγια που αφιερώνονται στον αείμνηστο Καπετάν «ΕΡΜΗ» και έρχονται για να μας θυμίσουν πως δεν είναι όλοι ίδιοι κι ας συγγενεύουν πολιτικά.
Ο λόγος για τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννη. Κι όταν ακούς κρωγμούς από τα κορακοπούλια της ΝΔ, Σαμαράδες, Γεωργιάδηδες κ.α., ο νους σου θες δεν θέλεις, τρέχει στην σύγκριση.
Πολύ περισσότερο που τον ακούς να κατευοδώνει τον αείμνηστο αγωνιστή, από το Χρυσώ της Ευρυτανίας, από τα ένδοξα Άγραφα, με την διευκρίνιση, αλλά και την υπόσχεση:
«Φέτος δεν πρόλαβες τις Κορυσχάδες, αγαπημένε καπετάνιε. Θα είμαστε όμως όλοι εκεί και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».
Τέτοια τιμή, για το σύμβολο της εθνικής αντίστασης, από τον εκλεγμένο  περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, τον νεαρό Κ. Μπακογιάννη!
Και πως μπορείς να μην κάνεις την σύγκριση με την στάση του Δημάρχου Πατρέων, που από την ημέρα του ακούσματος του θανάτου του αγωνιστή, δεν έκρινε αναγκαία την έκδοση έστω μιας συλλυπητήριας ανακοίνωσης προς τους οικείους του; Κάτι που έρχεται σε αντίθση με την εφαρμοσμένη πρακτική του σε θανάτους διαφόρων άλλων προσώπων;
Τελικά, από τι κρίνεται σήμερα ένας κομμουνιστής δήμαρχος, εάν δεν κρίνεται από την στάση του σε κάτι τέτοιες στιγμές;
Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: