ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Τελικά, Βασιλοκομμουνιστές ή Κομμουνιστοβασιλικοί;

Η αφίσα αυτή της ΚΝΕ προβάλλει στην κολόνα του κινηματοθέατρου ΠΑΝΘΕΟΝ. Παραποιεί την αλήθεια για τον ονοματοθεσία της πλατείας Εθν. Αντίστασης. Αλλά αυτά φταίνε; Τα σχετικά σεμινάρια μάλλον οι μεγάλοι τα θέλουν και πρώτος ο Κ. Πελετίδης!



Με βάση μία αφίσα που έρχεται σε αντίθεση με την ομόφωνη δημοτική απόφαση Πατρέων για μετονομασία της πλ. Εθν. Αντίστασης!


Οι ινστρούχτορες του κόμματος στην Πάτρα αισθάνθηκαν την ανάγκη να αλλάξουν τον κόσμο που το 'χει ανάγκη. Και το καθήκον το ανέθεσαν στα παιδιά του δημοτικού, στους μαθητές!
 Ακολουθώντας την ανάλογη γραμμή, που εφαρμόζεται στους εφήβους, στους φοιτητές, στους εργαζόμενους κλπ., είπαν να συστήσουν Κομμουνιστική Νεολαία Μαθητών, για να αλλάξει τον κόσμο. Αυτά ενόψει του Μαθητικού Φεστιβάλ που θα διοργάνωναν το αμέσως επόμενο διάστημα. Έτσι όρισαν το χώρο και την ημέρα. Και επειδή οι αφίσες είναι προεκτυπωμένες, κόλλησαν και μία τσόντα με την ημερομηνία και τον χώρο. «23 Απριλίου 11ο Δημοτικό Σχολείο (Πλ. Όλγας)».
Και κάπου εκεί, φαίνεται πως πήραν φόρα και είπαν πραγματικά να αλλάξουν τον Κόσμο! Γιαυτό και έκαναν αρχή από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων! Και στο εξής πλέον, αγνοώντας την ομόφωνη δημοτική απόφαση, η ονομασία αυτής,  Πλατεία Όλγας και όχι Εθνικής Αντίστασης, όπως επέμεναν κάποιοι αιθεροβάμονες, που υποστήριξαν ότι αφού ο Δήμος Πατρέων του Κ. Πελετίδη, και των προηγουμένων  δημάρχων διαχρονικά, φαίνεται άχρηστος  να κατασκευάσει μία νέα πλατεία, που δεν θα την «βαραίνει» το βασιλικό παρελθόν, ε, τότε καλό είναι να αλλάξουμε τους ρόλους.
Διότι όταν ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό, τότε το βουνό πάει στον Μωάμεθ!
Άχ βρε καημένε Πέτρο Κομματά, άγια τα χώματα που σε σκεπάζουν, καθώς σε θυμάμαι να διαμαρτύρεσαι, σε δημόσια εκδήλωση για την ονοματοθεσία της πλατείας Εθνικής Αντίστασης και να υπενθυμίζεις στους διοργανωτές πως είναι ντροπή τους, μετά από τόσα χρόνια που μετονομάστηκε η πλατεία, ακόμη να υπάρχουν εκπρόσωποι φορέων, που ως ανιστόρητοι και αμνήμονες, επιμένουν στην βασιλική ονομασία της.
Και είναι δύο φορές ντροπή, όταν αυτά συμβαίνουν με αυτούς που θέλουν να αλλάξουν(!) τον κόσμο, όταν οι ίδιοι είναι ανίκανοι ακόμη και τις συνήθειές τους να αλλάξουν!  
Δεν ξέρω, γιατί αισθάνομαι να με ταλανίζει το ερώτημα: Τελικά ποια είναι η απάντηση; Βασιλοκομμουνιστές ή Κομμουνιστοβασιλικοί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: