ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Φόβος έναντι προσφύγων κι Ευρωπαίων από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ


Τα φοβικά σύνδρομα οδηγούν σε αδιέξοδα
Σκηνή απελπισίας των προσφύγων στα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

 


Επικίνδυνο το φλερτ Μητσοτάκη, με την ακροδεξιά αντίληψη περί περίκλειστης χώρας


Ο φόβος κρατών και εγχώριων δυνάμεων έναντι των προσφύγων, αλλά και ο φόβος του πρώην κυβερνητικού συνασπισμού Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ έναντι των εταίρων - δανειστών μας είναι, όσο κι αν φαίνεται περίεργο, οι δύο όψεις του απομονωτισμού, που μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικός για τη συνοχή της Ευρώπης αλλά και για τα συμφέροντα της χώρας.

Το φλερτ του Κυρ. Μητσοτάκη, κατά τη χθεσινή παρέμβασή του στην Κ.Ο. της Ν.Δ., με την ακροδεξιά αντίληψη περί περίκλειστης χώρας και η απαίτηση να μην αντιδράσει η Αθήνα σε περίπτωση που οι γνωστές χώρες συνεχίσουν να ενεργούν μονομερώς "ναρκοθετούν" το πεδίο συναίνεσης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων εν όψει του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών της Παρασκευής, καθώς: Αφενός φορτώνουν στην Ελλάδα όλο το βάρος - ευθύνη αντιμετώπισης του προσφυγικού και αφετέρου υπονομεύουν τη θέση της στην Ε.Ε. ως ισότιμης χώρας.

Η κριτική αφορά και τη Φ. Γεννηματά, η οποία επίσης αντιπολιτεύεται ενδεχόμενο "βέτο" χωρίς να προτείνει πιο ήπιες μορφές αντίδρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: