ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Εκδήλωση Σοσιαλιστικής Προοπτικής με Γ. Ραυτόπουλο

Στο ξενοδοχείο Τιτάνια Παρασκευή 29 Γενάρη 6 μμ 10ος όροφος

Από την πολιτική κίνηση Σοσιαλιστική Προοπτική, εκδόθηκε η παρακάτω πρόσκληση: "Η Μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος και η αντιμετώπιση του Προσφυγικού προβλήματος αποτελούν δύο υψίστης σημασίας ζητήματα που απασχολούν τον Ελληνικό Λαό. Η Κυβέρνηση, δέσμια των επιλογών της απέναντι στους δανειστές, προσπαθεί να τα αντιμετωπίσει, το μεν ασφαλιστικό με την μετατροπή των συντάξεων σε προνοιακά επιδόματα, νομίζοντας ότι, με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του συστήματος, το δε προσφυγικό με ημίμετρα και με συνεχείς υποχωρήσεις που καταρρακώνουν την εθνική μας αξιοπρέπεια και δημιουργούν κινδύνους για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Η Σοσιαλιστική Προοπτική σας καλεί να συμμετάσχετε στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 6 μμ στο ξενοδοχείο Τιτάνια με εισηγητές τον Γιώργο Ραυτόπουλο, πρ. Πρόεδρο της ΓΣΕΕ και την Έφη Κοτσάκη Οικονομολόγο, προκειμένου να συζητήσουμε όλοι μαζί τις θέσεις της Πολιτικής μας Κίνησης και τις λύσεις  που αυτή προτείνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: