ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Κουτσούμπας και Γεννηματά σύμπλευση για Ασφαλιστικό


 

ΚΚΕ: Το σχέδιο της κυβέρνησης δεν διορθώνεται, να αποσυρθεί - ΠΑΣΟΚ: Δεν οδηγεί σε λύση του


Χαρακτηριστική είναι η σύμπλευση που παρουσιάστηκε απόψε στη συζήτηση προ ημερησίας διάταξης για το Ασφαλιστικό με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης.

Αυτοί που κυρίωςευθύνονται για την απειλούμενη κατάρρευσή του, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, βρήκαν ανέλπιστο συνοδοιπόρο τους το ΚΚΕ του Δημ. Κουτσούμπα, που τυφλωμένο από το αντι ΣΥΡΙΖΑ πάθος του, καθώς το υπερκέρασε στις προτιμήσεις των αριστερών ψηφοφόρων και υπό την αναχρονιστική ρήση "Ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου" ταυτίστηκε με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που υποτίθεται έχει φιλόδοξο σχέδιο και όπως ανέφερε ο αρχηγός της "έχει διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος", αλλά ουδεμία κριτική εκ μέρους του για τις 15 χιλιάδες απολύθσεις δημοσίων υπαλλήλων, που τελικά τις ακύρωσε η σημερινή κυβέρνηση.  

«Η θέση του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρη: Το σχέδιο της κυβέρνησης δεν διορθώνεται, δεν παίρνει από τροποποιήσεις, να αποσυρθεί, όπως το ζητούν και οι χιλιάδες εργαζομένων που είναι στις διαδηλώσεις, στις απεργίες, στα μπλόκα» ανέφερε στην  ομιλία του στην Βουλή, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Το ΚΚΕ δεν στριμώχνεται από τα δίπολα» τόνισε και σημείωσε ότι «στα μπλόκα του αγώνα η φτωχή αγροτιά απαντά στον πόλεμο που της έχει κηρύξει η Ε.Ε. και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που μαζί με την ΚΑΠ τώρα η κυβέρνηση, με το φορολογικό και το ασφαλιστικό, έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή στους φτωχούς αγρότες και κτηνοτρόφους».


Γεννηματά: Οι προτάσεις της κυβέρνησης δεν οδηγούν σε λύση

 
Επίθεση στην κυβέρνησε εξαπέλυσε και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το Ασφαλιστικό.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οι προτάσεις της για το ασφαλιστικό δεν είναι μεταρρύθμιση  και  δεν οδηγούν σε λύση του ασφαλιστικού αλλά στη φτωχοποίηση των Ελλήνων. Είναι ένα επικίνδυνο σχέδιο δήλωσε η κ Γεννηματά και υπογράμμισε πως οδηγεί σε μειώσεις των συντάξεων, ενώ είναι γνωστό ότι το 2010 η κυβέρνηση που μετείχε το ΠΑΣΟΚ ψήφισε τον νόμο που θα οσχυε από την 1-1-2016 κια προέβλεπε μηδενικά ελλείμματα στα Ταμεία, μέσω περικοπής των συντάψων!

Ταυτόχρονα επιτέθηκε και στην Νέα Δημοκρατία επειδή δεν στήριξε τις αλλαγές στο ασφαλιστικό που προωθούσε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, λες και το ΠΑΣΟΚ δεν είχε την απόλυτη πλειοψηφία τότε για να περάσει τον νόμο που εννοεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: