ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Γραφείο Τύπου ΝΔ: Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έχουν περάσει στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την επιστράτευση των ναυτικών τα χάλασαν μεταξύ του!


Λίγες ώρες πριν την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα, η Νέα Δημοκρατία εντείνει την πόλωση κατηγορώντας τους ελάσσονες κυβερνητικούς εταίρους ότι συντάσσονται με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της ΕΡΤ.

Ταυτόχρονα, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την ρητορική περί συνέχισης των "μεταρρυθμίσεων", πράγμα που ισχυρίζεται ότι θα διακυβευτεί στην περίπτωση που η χώρα μπει σε διαδικασία εκλογών. Μαζί της και τα κανάλια ALPHA, MEGA και λοιπά, που την σιγοντάρουν.
 
Η χθεσινή δήλωση Αντ. Σαμαρά στο προ-συνέδριο της ΝΔ του Ναυπλίου ήταν το ίδιο διχαστική. «Το δίλημμα δεν είναι ποιος θα χρεωθεί τις εκλογές, αλλά ποιος θα χρεωθεί το πάγωμα των μεταρρυθμίσεων», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Έτσι, σήμερα το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωσή του τόνισε: «ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά, Ανεξάρτητοι Έλληνες συντάσσονται με το ΣΥΡΙΖΑ αποσύροντας τα στελέχη τους από τις τηλεοπτικές εκπομπές, ώστε να μην ακουστεί η αλήθεια. Τόσο φοβούνται μήπως αποκαλυφθεί το πάρτι της ΕΡΤ; Τόσο φοβούνται το διάλογο; Μετά από έξι μέρες σιωπής και κατευθυνόμενης προπαγάνδας ήρθε η ώρα να ακουστεί στα Μέσα Ενημέρωσης και η σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων που ονειρεύονται μια άλλη Ελλάδα. Την Ελλάδα των μεταρρυθμίσεων, της αξιοπρέπειας και της αξιοκρατίας» αναφέρει.

Από το Σάββατο, οι βουλευτές της ΝΔ εξαπολύουν πυρά εναντίον όσων υπερασπίζονται την συνέχιση της λειτουργίας της ΕΡΤ, πράγμα που δείχνει ότι το Μέγαρο Μαξίμου είναι απομονωμένο με τον ένοικό του να κάνει στροφή στην ακροδεξιά ονομάζοντας την πρακτική του «αποφασιστικότητα». 

Παράλληλα, επιτίθεται στους εργαζόμενους της ΕΡΤ αλλά και στα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων στα ΜΜΕ επαναφέροντας την ρητορική περί «συντεχνιών» και «βολεμένων».
Ο ακροδεξιός Μαν. Κεφαλογιάννης στην Τρίπολη το Σάββατο επιτέθηκε κατά των εργαζομένων και του σωματείου τους και τους συνέστησε «να είστε σεμνοί όταν μου μιλάτε»!

Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και σήμερα οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα, ο οποίος κατηγόρησε τους ελάσσονες κυβερνητικούς εταίρους, Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη, ότι δεν σέβονται και δεν τιμούν την υπογραφή τους με αιχμή την συμφωνία της τρικομματικής κυβέρνησης για τις απολύσεις των 2000 δημοσίων υπαλλήλων εντός Ιουνίου και την συνάντησε που είχαν την περασμένη Κυριακή 9-6-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: