ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Αλέξης Τσίπρας: «Τελειώσατε κύριε Σαμαρά! Είτε τα βρείτε είτε δεν τα βρείτε απόψε, καληνύχτα σας»

Η Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το πανό του κόμματος, παρέα με συντρόφους!


«Μόνο αφήστε, παρακαλώ, στη θέση τους τα ασημικά που απέμειναν, γιατί δεν σας ανήκουν - Ανήκουν στον ελληνικό λαό», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Όλες οι γενιές έδωσαν αγωνιστικό παρών.
«Κύριε Σαμαρά, τελειώσατε!», τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, στο πολιτικό συλλαλητήριο του κόμματος χθες στο Σύνταγμα, την ώρα που συνεδρίαζαν οι επικεφαλής των κομμάτων που στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση. 

Η κρίση που προκάλεσε το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, συνιστά την οριστική καταδίκη της μνημονιακής και καταφανέστατα πλέον, αντιδημοκρατικής κυβέρνησης Σαμαρά. 

Ο Αλ. Τσίπρας υπογράμμισε πως η μοναδική πραγματική μεταρρύθμιση είναι να έρθει ο ελληνικός λαός στο προσκήνιο των πολιτικών εξελίξεων και να αλλάξει τον ρου της ιστορίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Επιπλέον, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι ανάγκες των ανθρώπων θα τεθούν υπεράνω των δανειστών, ενώ προειδοποίησε πως, το επόμενο διάστημα, οι εκβιασμοί που θα ασκηθούν στον ελληνικό λαό θα είναι πολύ πιο ισχυροί από αυτούς που ασκήθηκαν κατά την περσινή προεκλογική περίοδο, γι' αυτό και κάλεσε τους πολίτες να αντισταθούν και να προχωρήσουν στην οικοδόμηση μιας νέας, δίκαιης και δημοκρατικής Ελλάδας.

Και ο διαχειριστής του blog  ήταν παρών.
Η ΕΡΤ συνιστά το τέλος της κυβέρνησης

«Το μαύρο στις οθόνες μας είναι το τελευταίο σκαλί της κυβέρνησης», υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας. 

Και πρόσθεσε: «Είτε τα βρείτε είτε δεν τα βρείτε απόψε, καληνύχτα σας. Μόνο αφήστε, παρακαλώ, στη θέση τους τα ασημικά που απέμειναν, γιατί δεν σας ανήκουν. Ανήκουν στον ελληνικό λαό».

Συνεχίζοντας να απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε: «Απομονώσατε και διαπομπεύσατε τη χώρα διεθνώς. Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου θέτει επιτακτικά θέμα ανοίγματος της ΕΡΤ και παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ακόμα και η αγαπημένη σας κ. Μέρκελ αρνήθηκε να ταυτιστεί μαζί σας. 

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού και οι ελληνικές κοινότητες της Γερμανίας καταδικάζουν το κλείσιμο της ΕΡΤ, γιατί βυθίζει την ομογένεια στο σκοτάδι. Θρησκευτικοί ηγέτες, όπως ο Αρχιεπίσκοπος και ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας, ζητούν να ανοίξει η δημόσια τηλεόραση. Πενήντα γενικοί διευθυντές δημοσίων τηλεοπτικών σταθμών από όλη την Ευρώπη ζητούν το ίδιο. Οι ναυτικοί μας σε όλο τον κόσμο, οι ακρίτες στα νησιά που έμειναν να ακούν στο ραδιόφωνο μόνο αμανέδες. Δημοσιογραφικές ενώσεις, συνδικάτα εργαζομένων».

Και η Νίκη Λέφα.
 Και πρόσθεσε: «Όλοι ενώνουν τη φωνή τους ενάντια στο σκοτάδι. Ένας μόνο σύμμαχος σας έμεινε, κύριε Σαμαρά. Η Χρυσή Αυγή. Ναι! Μόνο οι νεοναζί συμφωνούν με τα αίσχη σας».
Αξιοσημείωτο είναι ότι η απόφαση για την ΕΡΤ έγινε γνωστή ώρα 9.30, όταν τελείωσε η ομιλία Τσίπρα, (είχε αρχίσει στις 8.30) κάτι που ανάγκασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανάβει πάλι στο βήμα και να την ανακοινώσει. 

Ακολούθησε προτροπή του ομιλητή από μεγαφώνου, για να μεταφορά των συγκεντρωθέντων στην Αγ. Παρασκευή όπου και οι καταληψίες εργαζόμενοι στο Ραδιομέγαρο.

Στη συγκέντρωση του Συντάγματος παρών έδωσαν Πατρινοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ με πανό ύψους 4 μέτρων, που ξεχώριζε ανάμεσα στα άλλα. Εκεί, κάτω από το πανό παρουσία έκανε και η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου, όπως και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη από την ηγεσία του κόμματος. «Ήρθε η ώρα – Δημοκρατική Ανατροπή» έγραφε το πανό.

Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα, μοναδική για κόμμα της αριστεράς από τα χρόνια της απελευθέρωσης, ήταν ογκώδεις σε μέγεθος και έντονη σε παλμό, καταλαμβάνουσα όχι μόνον τις θεατές πλευρές της πλατείας, άλλα το γκαζόν κάτω από τα δένδρα που κατελήφθη από συγκεντρωμένους. 

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ISTOLOGIO G. MOSXOS


























Δεν υπάρχουν σχόλια: