ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Σύσσωμοι οι εργαζόμενοι της Πάτρας κατά της επιστράτευσης

Επικεφαλής της πορείας ήταν η Α΄ ΕΛΜΕ με το πανό της.

ΠΑΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ μαζί στην διαδήλωση μετά από πολλά χρόνια!
Σύσσωμοι βρέθηκαν απόψε οι εργαζόμενοι της Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου Α΄ για να διαδηλώσουν κατά της κυβερνητικής αυθαιρεσίας εναντίον των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης, που αποφάσισαν απεργία διεκδικώντας το δικαίωμά τους σε καλύτερους όρους εργασίας.

Για πρώτη φορά επειτα από πολλά χρόνια το ΠΑΜΕ έδωσε παρών στην πλ. Γεωργίου όπου οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, της συνδικαλιστικής παράταξης "Παρέμβαση", που πρόσκειται στην αναεωτική ριζοσπαστική αριστερά, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΠΑΜ και άλλες πολιτικές και συνδικαλιστικές εκφράσεις και κινήματα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της τοπικής συνδικαλιστικής οργάνωσης των καθηγητών, από τις επτά το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και κραύγασαν συνθήματα υπεράσπισης των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, κάνοντας σαφές ότι δεν θα ανεκτούν την διοίκηση της χώρας από μία Βουλή που παραμένει άβουλη και υποβαθμισμένη καθώς τα περισσότερα μέτρα  γίνονται νόμοι χωρίς κάν να περάσουν από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Με την χρήση Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου και με έκτακτα διατάγματα, γίνεται προσπάθεια να διοικηθεί η χώρα από τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους, χωρίς να λάβουν υπόψη τους την Βουλή. 

Στη συνέχεια έκαναν πορεία όλες οι παρατάξεις μαζί, στην διαδρομή Κορίνθου, Κολοκοτρώνη, Μαιζώνος, Γούναρη, Κορίνθου και κατέληξαν πλ. Γεωργίου. Επικεφαλής στο πανό του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ήσαν οι δύο βουλευτές Αχαΐας Μαρία Κανελλοπούλου και Β. Χατζηλάμπρου.

Στις 10 το πρωί της Τρίτης 14-5-13, το ΠΑΜΕ θα κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλ. Τριών Συμμάχων.





1 σχόλιο:

Kαντριανιώτης είπε...

Παρακολουθώ την εξέλιξη της ψηφοφορίας των ΕΛΜΕ σε όλη την χώρα.
Απο τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα η πρόταση για απεργία συγκεντρώνει ποσοστά άνω του 90/%ενώ η πρόταση του παμε/κκε καταποντίζεται.
Ενα άλλο χαρακτηριστικό,είναι η μεγάλη συμμετοχή των καθηγητών στις συνελεύσεις και η αποφασιστικότητα τους να αγωνιστούν μέχρι τέλους.
Ας ελπίσουμε σύντροφε πως ο αγώνας των εκπαιδευτικών θα έχει νικηφόρο αποτέλεσμα.Να συντρίψουν την επιστράτευση της φασιστικής συγκυβέρνησης και να αρχίσει το ξήλωμα της.
Είμαστε όλοι εκπαιδευτικοί!!
¨Ολη η κοινωνία μαζί τους!!