ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Προχωρούν ραγδαία και στην Αχαΐα, εν όψει συνεδρίου, οι διαδικασίες ενοποίησης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Φωτογραφία αρχείου από την συγκέντρωση της 13-6-2012, του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην πλ. Γεωργίου Πάτρας.


Εφεξής Επιτροπή Επικοινωνίας αναλαμβάνει την ευθύνη για εσωκομματική ενημέρωση των μελών του κόμματος
Οι διαδικασίες για ενοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προχωρούν με ραγδαίους ρυθμούς και στην Αχαΐα καθώς το κόμμα βρίσκεται λίγες ημέρες πριν το ιδρυτικό του Συνέδριο, όπου εκεί θα αποφασισθούν μια σειρά από εσωκομματικές διαδικασίες προκειμένου στο νεογέννητο κόμμα να διασφαλιστεί η έκφραση ελεύθερων απόψεων με βαρύνουσα την πλειοψηφούσα κάθε φορά άποψη, ήτοι την γραμμή πλεύσης που θα αποφασίζεται μέσω των οργάνων του. 

Στο παραπάνω πλαίσιο η Ν.Ε. Αχαΐας όρισε Επιτροπή Επικοινωνίας, που επιφορτίζεται με τον καταμερισμό εργασίας για καλύτερο συντονισμό δράσης. Εξέδωσε δε προς τα 1200 μέλη του κόμματος, την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και η Γραμματεία της, στα πλαίσια του καταμερισμού υπευθυνοτήτων των μελών τους, συγκρότησαν Επιτροπή Επικοινωνίας. Υπεύθυνοι από τη Γραμματεία για την Επιτροπή Επικοινωνίας είναι οι σ. Κώστας Σπαρτινός (kspartinos@gmail.com, τηλ: 6977467803) και Πάνος Μιχαλόπουλος (michalop@gmail.com, τηλ: 6973824813).

 Αντικείμενο της Επιτροπής είναι αφενός η λειτουργία του Γραφείου Τύπου και αφετέρου η πληροφόρηση τόσο των μελών του κόμματος όσο και της κοινωνίας συνολικά για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις εσωτερικές κομματικές διαδικασίες και εκδηλώσεις, κινητοποιήσεις, καμπάνιες που οργανώνει τόσο η Ν.Ε. όσο και οι οργανώσεις και Επιτροπές της.

Εφεξής θα λαμβάνετε ενημέρωση για όλα τα παραπάνω με την «υπογραφή» της Επιτροπής Επικοινωνίας. Άλλες ενημερώσεις που θα διακινούνται από μεμονωμένους συντρόφους/συντρόφισσες ή οργανώσεις ή συνιστώσες ή τάσεις κτλ θα είναι υπό την ευθύνη και θα απηχούν τις απόψεις των αποστολέων και όχι της Επιτροπής Επικοινωνίας της Ν.Ε. Αχαΐας.

 Οι ενημερώσεις της Επιτροπής Επικοινωνίας θα στέλνονται σε όλα τα μέλη της Ν.Ε. που έχουν δηλώσει ηλ-διεύθυνση στην αίτηση εγγραφής τους ή σε μικρότερες ομάδες μελών που τους αφορούν αποκλειστικά (π.χ. συντονιστές/στριες, μέλη Ν.Ε.). Για το λόγο αυτό όσοι/ες σύντροφοι/συντρόφισσες έχουν δικές τους λίστες επικοινωνίας με μέλη, δεν χρειάζεται να προωθούν τα ηλ-μηνύματα της Επιτροπής Επικοινωνίας, για να μην λαμβάνονται 2 και περισσότερες φορές οι ίδιες ενημερώσεις. Βέβαια, επειδή περίπου μόνο τα μισά μέλη έχουν δηλώσει ηλ-διεύθυνση, είναι στην ευθύνη των συντονιστών/στριών των οργανώσεων να ενημερώνουν με κάθε τρόπο και τα υπόλοιπα.

 Επίσης είναι πολύ σημαντικό οι οργανώσεις και οι επιτροπές να δηλώνουν έγκαιρα (αν είναι δυνατόν πριν την οριστικοποίησή τους) στους υπεύθυνους της Επιτροπής Επικοινωνίας την πρόθεσή τους για οργάνωση εκδηλώσεων / κινητοποιήσεων. Έτσι θα αποφεύγονται κατά το δυνατόν διοργανώσεις πολλών γεγονότων την ίδια ημέρα ή σε συνεχόμενες ημέρες, που αποδυναμώνουν τη συμμετοχή σε αυτές του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού μελών. Επίσης η Επιτροπή Επικοινωνίας θα γνωστοποιεί έγκαιρα στα μέλη και στα ΜΜΕ τη σχετική διοργάνωση.

 Θέλουμε επίσης όσοι σύντροφοι/συντρόφισσες διαχειρίζονται μπλογκ, ιστοσελίδες ή σελίδες / ομάδες στο facebook, twitter, google κτλ με την «υπογραφή» του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, να μας ενημερώσουν σχετικά, ώστε να έχουμε συνολική εικόνα της παρουσίας μας στο διαδίκτυο.

Επίσης στις αρμοδιότητες της Επιτροπής Επικοινωνίας είναι η ενημέρωση του blog της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

 Τέλος είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους της Επιτροπής για να τους ενημερώνετε για απόψεις, σχόλια κτλ που ακούσατε ή διαβάσατε σε ΜΜΕ για το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που νομίζετε ότι απαιτούν την παρέμβασή μας, να προτείνετε ιδέες για εκδηλώσεις / κινητοποιήσεις / δελτία τύπου κτλ.
 Πάτρα, 15 Μαΐου 2013. Η Επιτροπή Επικοινωνίας της Ν.Ε. Αχαΐας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: