ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Αδιευκρίνιστο το μέλλον του ΤΑΣ Αχαΐας και του ΤΑΠ Ηλείας, παρά τη συνάντηση γιαυτά

Εφιαλτικές εικόνες στη Δυτική Ελλάδα, που ακόμη δεν λένε να σβήσουν. Κι ωστόσο ο κίνδυνος να επαναληφθούν επικρεμάται. Και χωρίς την ύπαρξη κρατικής πολιτικής προστασίας!


Στον αέρα οι εργαζόμενοι μετά από δεκαπέντε χρόνια εργασίας στην Πολιτική Προστασία
«Η συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε τίποτα δεν ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά με το μέλλον της ΤΑΣ Αχαΐας και της ΤΑΠ Ηλείας καθώς και για το αύριο των εργαζομένων στις υπηρεσίες αυτές, αφού δεν υπήρξε καμία δέσμευση. Οι υπηρεσίες αυτές είναι εξαιρετικά σημαντικές για τις περιοχές μας διότι αποτελούν την μόνη δομή Πολιτικής Προστασίας των κατοίκων της Πελοποννήσου απέναντι σε φυσικές καταστροφές όπως σεισμούς και πλημμύρες, είναι δε στελεχωμένες από εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό, η πλειοψηφία του οποίου εργάζεται σε αυτές επί δεκαπενταετία. Κάθε σκέψη για διάλυση των Υπηρεσιών αυτών και για μετακίνηση των υπαλλήλων τους σε άλλες υπηρεσίες ή ακόμα χειρότερα σε καθεστώς διαθεσιμότητας αποτελούν ένα ακόμα τεράστιο βήμα διάλυσης των όποιων υπολειμμάτων κοινωνικού κράτους έχουν απομείνει στο τόπο μας. Οι λογιστικές και δήθεν εξορθολογιστικές ρητορείες δεν ξεγελούν κανέναν πλέον και αυτό η κυβέρνηση οφείλει να το λάβει σοβαρά υπ’ όψη της. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δηλώνει απερίφραστα πως η Δυτική Πελοπόννησος, η πλέον σεισμογενής περιοχή της Ευρώπης,  έχει ανάγκη από αποκεντρωμένες και έμπειρες δομές  υποστήριξης του πληθυσμού της και κάθε άλλη σκέψη κινδυνεύει να πληρωθεί με ακριβό τίμημα στο μέλλον».

Την παραπάνω δήλωση έκαναν οι βουλευτίνες Δυτ. Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου και Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, κατόπιν συνεννοήσεως μετά από συνάντηση για το ζήτημα του Ταμείου Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων.

Συγκεκριμένα, έκτακτη επείγουσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας  23/12, παραμονή Χριστουγέννων, στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μεταξύ εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΤΑΣ Αχαΐας και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κυρίου Στεφάνου κατόπιν των ηλεκτρονικών διαρροών περί κατάργησης των αποκεντρωμένων Υπηρεσιών αποκατάστασης σεισμοπλήκτων και πλημμυροπαθών. Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασίλης Χατζηλάμπρου και συνεργάτης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρίας Κανελλοπούλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: