ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Με διαφορά στήθους υπερέχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis

Το σκάνδαλο Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου συμπαρασύρει στα άπατα της τέταρτης θέσης  το ΠΑΣΟΚ.


Ξανά στην καθοδική πορεία η ΝΔ, ενώ ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ βλέπουν πόρτα εξόδου απ’ τη Βουλή
Ούτε εβδομάδα δεν κράτησε το προβάδισμα της ΝΔ και με τη νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis φαίνεται να ακολουθεί την καθοδική πορεία στην οποία βρίσκεται εδώ και μήνες, από την ημέρα που ανέλαβε διακυβέρνηση. Οι ελπίδες που τάισε τους πληττόμενους πολίτες διαψεύδονται στο έδαφος της σκληρής πραγματικότητας. Κι έτσι η Νέα Δημοκρατία έρχεται πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δίχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Επενδυτής». 

Στην πρόθεση ψήφου  ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 0,1%. Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 18,8%, η ΝΔ 18,7%, η Χρυσή Αυγή 7,2%, το ΠΑΣΟΚ 5,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,3%. Ακόμη η ΔΗΜΑΡ με 3,8% και το ΚΚΕ με 3,6%, βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, μεταξύ παραμονής και εξόδου από την Βουλή, δεδομένου ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει μόνον το 6,8%.

Σε ότι αφορά τις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών ο Φώτης Κουβέλης διατηρεί την πρωτιά (46% θετικές γνώμες), αλλά η δημοτικότητά του μειώνεται σε σχέση με προηγούμενες μετρήσεις. Κι αυτό είναι ένα δείγμα της αντίθεσης των πολιτών έναντι της πολιτικής γραμμής του κόμματος, που όσο θα πλησιάζουμε προς εκλογές θα διογκούται.

Ανάλογη πορεία ακολουθούν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, εκτός της Αλέκας Παπαρήγα που εμφανίζει πιο δημοφιλής σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.

Σε κάθε περίπτωση, δεύτερος πιο δημοφιλής αναδεικνύεται ο Αντώνης Σαμαρά με 44% θετικές γνώμες και τρίτος ο Αλέξης Τσίπρας με 36% θετικές γνώμες.

Είναι χαρακτηριστικό ακόμη ότι το 14,8% απαντά δεν ξέρω, δεν απαντώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: