ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ο Αλ. Τσίπρας ξεκαθάρισε στον Σόιμπλε: Το μνημόνιο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι νεκρό

Από την επίσκεψη Τσίπρα στο Βερολίνο.


«Ο Σόιμπλε δάγκωσε γρανίτη» διέγνωσε
το λαϊκίστικο περιοδικό  Focus

Την «αποκατάσταση» σχέσεων σηματοδότησε η χθεσινή συνάντηση στο Βερολίνο του Αλ. Τσίπρα με τον Β. Σόιμπλε, η οποία διήρκεσε κοντά στη μία ώρα και πραγματοποιήθηκε σε «καλό κλίμα» σύμφωνα και με τις δύο πλευρές.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε στον συνομιλητή του ότι στη ζωή «δεν υπάρχουν μονόδρομοι». Τα προγράμματα λιτότητας, που εφαρμόζονται στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον Νότο, «έχουν αποτύχει και πρέπει να αλλάξουν».

Επίσης έθεσε το ζήτημα του κατοχικού δανείου και της κατάθεσης Χριστοφοράκου για τις μίζες της Siemens. Στην κατάθεσή του ο Χριστοφοράκος αναφέρει σε ποια κόμματα έδωσε τις μίντζες.

Αυτήν την κατάθεση που έδωσε στη γερμανική εισαγγελία ο άνθρωπος της εταιρείας στην Ελλάδα, ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε από την γερμανική κυβέρνηση να την μεταβιβάση στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο Β. Σόιμπλε επέμεινε, όπως ήταν αναμενόμενο, στις γερμανικές θέσεις περί λιτότητας, χωρίς ωστόσο τις κινδυνολογίες που αναπτύσσει η ελληνική κυβέρνηση. Και οι δύο άλλωστε συμφώνησαν πως η παραμονή της χώρας μας στο ευρώ είναι προς το συμφέρον Ελλάδας και Γερμανίας.

Σε «καλό κλίμα» έγινε η συνάντηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών στο Βερολίνο, σύμφωνα και με τις δύο πλευρές. Τουλάχιστον ανοίξαμε μία πόρτα επικοινωνίας, να ενημερώνουμε εμείς τους εταίρους για όσα μας αφορούν και όχι οι άλλοι, είπε ο Αλ. Τσίπρας.

Σόιμπλε: Το πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Ελλάδας είναι δουλειά ολόκληρης της κοινωνίας και όχι μόνο της κυβέρνησης. Ωστόσο ο Πρόεδροε του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε στην συζήτηση και το θέμα τουκατοχικού δανείου μαζί με την κατάθεση Χριστοφοράκου για τη Siemens.

Πικρόχολο το λαϊκίστικο περιοδικό Focus, αυτό που μας έβγαλε το δάκτυλο διέγνωσε μετά τη συνάντηση: «Ο Σόιμπλε δάγκωσε γρανίτη»!    

Δεν υπάρχουν σχόλια: