ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Π. Καμμένος: Όσοι δεν αντέχουν μπορούν να γυρίσουν στα μαντριά τους, καλό ταξίδι»


Τους δείχνει το δρόμο επιστροφής για το μαντρί της ΝΔ!


«Αφήσαμε υπουργεία για να πάμε στους ΑΝΕΞ. Ο πολιτευτής επαγγελματίας κ. Μανώλης λειτούργησε ως αποστάτης», πρόσθεσε. Διεγράφη ο Κ. Μαρκόπουλος
 «Είμαστε όλοι μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε. Εάν θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν παραμάγαζα είχαν άλλο τρόπο να το κάνουν», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφήνοντας αιχμές κατά του Γ. Μανώλη, που δεν ξέρει που να υποβάλει την παραίτησή του, αλλά και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛΛ Κ. Μαρκόπουλου, τον οποίο διέγραψε ο Πάνος Καμμένος, όπως και του εκπροσώπου Τύπου Χρ. Ζώη, που παραιτήθηκε σήμερα, από το κόμμα. Τέλος, απαντώντας και σε όσους του καταλογίζουν πολιτικό «φλερτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Π. Καμμένος επεσήμανε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «δεν ανήκουν ούτε στην κεντροδεξιά, ούτε στην κεντροαριστερά», αλλά είναι ένα κίνημα πολιτών, το οποίο ξεκίνησε με ανθρώπους που προέρχονται από την κεντροδεξιά και αρνούνται τη υποταγή στους τοκογλύφους.

Διεγράφη ο Κ. Μαρκόπουλος

Αιχμηρός κατά του Γ. Μανώλη, αλλά και όσων προσπάθησαν να δημιουργήσουν όπως είπε, «παραμάγαζα» στους Ανεξάρτητους Έλληνες εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Π. Καμμένος σε δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής. Λίγο αργότερα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος παραιτείτο από τη θέση του, ενώ ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. διέγραφε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Κ. Μαρκόπουλο μετά την άρνησή του να συγκαλέσει την Κ.Ο., κάτι που αποτέλεσε σημείο ρήξης με τον Πάνο Καμμένο και αιτία διαζυγίου με τους ΑΝΕ.
 Η κρίση που εκδηλώθηκε ανάγκασε τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ. να συγκαλέσει, χθες το απόγευμα, έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος, από την οποία απουσίαζαν βουλευτές που προέρχονται από τη Ν.Δ. (Κ. Μαρκόπουλος, Μ. Γιαννάκης, Μ. Κόλλια, Τσαρουχά κ.ά.), αλλά και οι Τ. Κουίκ και Γ. Δημαράς. Με ανακοίνωσή του ο Π. Καμμένος “ξήλωσε” από γραμματέα της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ. τον Κ. Μαρκόπουλο καταγγέλλοντάς τον δημοσίως ότι “αρνήθηκε να συγκαλέσει” το όργανο και τον αντικατέστησε από τον αναπληρωτή του, Π. Μελά. Στον πρόεδρο του κόμματος, πάντως, επιτέθηκε ο Κ. Μαρκόπουλος, κατηγορώντας τον πως “καλλιεργεί την εικόνα της διάσπασης”.

Κατόπιν όλων των παραπάνω, στελέχη των ΑΝ.ΕΛΛ. εκτιμούν ότι ο Π. Καμμένος δεν θα αποφύγει τη ρήξη με βουλευτές που προέρχονται από τη Ν.Δ., ενώ συνομιλητές του προέδρου του κόμματος αφήνουν να εννοηθεί ότι “κάποιοι έχουν ήδη συμφωνήσει να φύγουν” “φωτογραφίζοντας” τον Κ. Μαρκόπουλο ως έτοιμο να επιστρέψει στη Ν.Δ. Σε κάθε περίπτωση, το εσωκομματικό σκηνικό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μεθαύριο Πέμπτη, οπότε θα συγκληθεί εκ νέου η Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛΛ.

 Στο μεταξύ ο Γ. Μανώλης ήδη λέει πως έχει παραιτηθεί από καιρό από τους ΑΝΕΛ, αλλά δεν λειτουργούν όργανα για να υποβάλει την παραίτησή του! Παράλληλα κατηγορεί τον Π. Καμμένο ότι φλερτάρει με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με την κυβέρνηση, στην όποια ήθελε να εισέλθει ως πρόσωπο. Ακόμη ο Γ. Μανώλης αισθάνθηκε την ανάγκη να διευκρινίσει ότι «μας χωρίζει απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Π. Καμμένος πάντως όπως είπε: «εγώ, δεν κρατάω κακία σε κανέναν, όσοι αντέχουν να συνεχίσουμε, θα συνεχίσουν μαζί μας, όσοι δεν αντέχουν μπορούν να γυρίσουν στα μαντριά τους, καλό ταξίδι».
Ερωτηθείς σχετικά με την καταγγελία του Γ. Μανώλη ότι το non paper του Μαΐου έφθασε από τον ίδιο στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε: «Το non paper το οποίο ανέφερε ο κ. Μανώλης ήταν ένα χαρτί που φαίνεται ότι κάποιοι εμπνεύστηκαν προκειμένου εμείς να υποταχθούμε στη συγκυβέρνηση της τρόικας. Ούτε υποταχθήκαμε, ούτε ποτέ θα υποταχθούμε».
Στο σημείο αυτό επανήλθε στα περί αποστασίας του στελέχους των ΑΝ.ΕΛΛ.. «Αφήσαμε υπουργεία για να πάμε στους Ανεξάρτητους Έλληνες», δήλωσε απαντώντας στον ισχυρισμό ότι επεδίωκε το Μάιο να αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας. «Ο πολιτευτής επαγγελματίας κ. Μανώλης λειτουργήσε ως αποστάτης», πρόσθεσε.

Παραιτήθηκε ο Χρ. Ζώης

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Ζώης παραιτήθηκε από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η παραίτησή του κ. Ζώη έγινε δεκτή από τον κ. Καμμένο, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά του όλο αυτό τον καιρό. «Είναι αλήθεια ότι η πορεία που έχουμε επιλέξει είναι ο δύσκολος και επικίνδυνος για το καθεστώς δρόμος. Εμείς συνεχίζουμε», ανέφερε με νόημα στη σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η ρήξη στις σχέσεις του Χρ. Ζώη με τον Π. Καμμένο είχε διαφανεί ήδη από τη χθεσινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς ο πρώτος ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν ασκήσει κριτική στον πρόεδρο του κόμματος για τις προσωπικές επιλογές του.

Ο Π. Καμμένος κατηγορήθηκε και για το γεγονός ότι χθες το πρωί απουσίαζε από την κοινή συνεδρίαση των δύο οργάνων. Πάντως, όταν έμαθε τι ακριβώς συνέβαινε, έφτασε στη συνεδρίαση και, επικαλούμενος το γεγονός ότι το κράτος δεν έχει δώσει στο κόμμα το κομμάτι της επιχορήγησης που δικαιούται, υποστήριξε ότι χρήματα για τη διεξαγωγή συνεδρίου δεν υπάρχουν. Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τη χάραξη πολιτικής και τη διατύπωση εσωκομματικής κριτικής, παρέπεμψε τους διαφωνούντες στο... συνέδριο που θα διεξαχθεί -κατά πρότασή του- τον Απρίλιο του 2013!



Παραιτήθηκε και ο Δημ. Σταμάτης

Την παραίτησή του από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε σήμερα και ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Γ. Σταμάτης. Πρόκειται για την τρίτη αποχώρηση, μετά από εκείνες των Χρ. Ζώη και Γιάννη Μανώλη.
Στην επιστολή παραίτησής του ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής επικαλείται «λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας, μετά τα τελευταία γεγονότα».
«Θα συνεχίσω τον αγώνα μου ως Έλληνας πολίτης στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης της Ενωμένης Ευρώπης και της Ευρώπης των λαών. Θα συνεχίσω τον αγώνα υπέρ της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, του κοινού νομίσματος και της ευημερίας των λαών. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου κατά των πολιτικών της αλαζονείας και της περιστασιακής μεταμόρφωσης των πολιτικών όπως κάθε φορά τους εξυπηρετεί» προσθέτει.
Είχε προηγηθεί δήλωση του Π. Καμμένου ότι στο κόμμα υπάρχουν "Δούρειοι Ίπποι".



Δεν υπάρχουν σχόλια: