ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

«Καλπάζουν» οι «αντιμνημονιακοί» στις κρυφές δημοσκοπήσεις

Αξιοπρόσεκτη η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ και στην Πάτρα.


Εντυπωσιακή η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφεται επανειλημμένως

     Σοκ προκαλούν στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, τα αποτελέσματα των κρυφών κυλιόμενων δημοσκοπήσεων που λαμβάνουν στα χέρια τους τα τελευταία 24ωρα στην Ιπποκράτους και στην Λ. Συγγρού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρεαν χθες και δημοσιεύει το πατραϊκό πόρταλ attack.gr, τα αποτελέσματα των νέων δημοσκοπήσεων, λίγες μόνο ημέρες πριν από τις κάλπες της 6ης Μαΐου, όχι μόνο αποκλείουν τις αυτοδυναμίες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις το άθροισμα των ποσοστών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι μικρότερο του αθροίσματος των ποσοστών που λαμβάνουν τα «αντι-μνημονιακά» κόμματα…
Έτσι τα νέα στοιχεία για τη Β΄ Αθηνών, η οποία εκπροσωπεί το 7% του συνολικού εκλογικού σώματος, έδειχναν ως πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη τη ΝΔ, ΚΚΕ και Καμμένο στην τρίτη θέση, με διαφορά οριακή υπέρ του ΚΚΕ, στην Πέμπτη θέση το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό κάτω από 10%, ενώ υψηλά ποσοστά, κοντά στο 7%, επιτυγχάνει η Χρυσή Αυγή, η οποία στην Α’ Αθηνών, σύμφωνα πάντα νε τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, πάει πολύ καλύτερα και εκλέγει σίγουρα βουλευτές.
Αντίθετα τα πράγματα στην Α’ Αθηνών για το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμη χειρότερα, και αν η τάση στις δημοσκοπήσεις επικρατήσει και στην κάλπη, τότε, σύμφωνα με τους αναλυτές, το ΠΑΣΟΚ πάει για δύο μόνο έδρες.
Ίδια εικόνα καταγράφεται και στο υπόλοιπο Αττικής όπου κι εκεί καταγράφεται μια διαρκώς ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αν βγει και στις κάλπες, τότε είναι πιθανόν για πρώτη φορά να δούμε ανατροπή στο χώρο της Αριστεράς, με το ΚΚΕ να έρχεται δεύτερο.
Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι προβλέψεις, τότε μετεκλογικά θα έχουμε πολύ σημαντικές πολιτικές εξελίξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια: