ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Το ΚΚΕ ζει στον περίκλειστο πύργο των ονείρων του!

Φωτογραφία Αρχείου.

«Θα πρωταγωνιστήσει σε διακυβέρνηση λαϊκής εξουσίας»

Μετά την απόφαση για προσφυγή στις κάλπες, το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξαπολύει σφοδρή επίθεση σε όλα τα κόμματα, ενώ τα κατηγόρησε πως σπέρνουν στο λαό χάρτινες προσδοκίες.
«Η κάλπη ήταν προαποφασισμένη, όπως έδειξε η υποκρισία των διερευνητικών εντολών. Μπροστά στον ελληνικό λαό τώρα στέκεται ένα καινούργιο δίλημμα, δηλαδή ένα παλιό δίλημμα με νέα μορφή - κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά -, που μπορεί να το διαμορφώσουν - δεξιά κυβέρνηση ή αριστερή κυβέρνηση. Οι μεν κινδυνολογούν κυριολεκτικά και εκβιάζουν, οι άλλοι εφησυχάζουν και αφοπλίζουν το λαό. Σπέρνουν όλοι στο λαό χάρτινες προσδοκίες κι αυτές θα μετατραπούν σίγουρα σε ένα μεγάλο ποτάμι λαϊκής οργής και απογοήτευσης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Κουμουνιστικού Κόμματος. 
Και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τον ψύχραιμο παρατηρητή. Ο φόβος του ΚΚΕ για περιθωριοποίησή του στις επικείμενες εκλογές είναι υπαρκτός. Και τούτο διότι αντιλαμβάνεται ότι η αντιπαράθεση θα γίνει μεταξύ Δεξιάς που την εκπροσωπεί ο Αντ. Σαμαράς και Αριστεράς που προσβλέπει στην εκπροσώπησή της μέσω του Αλ. Τσίπρα, επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Γιαυτό η ανακοίνωση καταλήγει: «Το ΚΚΕ θα πρωταγωνιστήσει στη λαϊκή διακυβέρνηση, που ο λαός θα κατακτήσει, που ο λαός θα αναδείξει, τη διακυβέρνηση της λαϊκής εξουσίας». Πότε θα συμβεί αυτό δεν το διευκρινίζει. Σαν να μην το αφορά η λυσσαλέα συντονισμένη επίθεση κατά της αριστεράς. Από την παραπάνω ανακοίνωση φαίνεται πως το ΚΚΕ ζει στον περίκλειστο πύργο των ονείρων του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: