ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Αλέκα Παπαρήγα: Με φοβισμένο βλέμμα στις ερχόμενες εκλογές

Απολογητική που δεν αντιστάθηκε στη Μνημονιακή επίθεση.

Στροφή 180 μοιρών για την έλλειψη αντιμνημονιακού μετώπου

Σε στροφή 180 μοιρών προχωράει το ΚΚΕ σε μια προσπάθεια να απαντήσει στις πιέσεις που δέχεται για την πολιτική που ακολουθεί και εγκαταλείπει τη σκληρή γραμμή ότι δεν υπάρχει αντιμνημονιακό μέτωπο και στόχος είναι μόνο ο καπιταλισμός. Η Αλ. Παπαρήγα γνωστοποίησε, αμέσως μετά τη συνάντησή της με τον Κ. Παπούλια την Κυριακή την πρόθεσή της να καταθέσει στην επόμενη Βουλή «σχέδιο νόμου που θα καταργεί το Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις της χώρας». Χθες το επανέλαβε, από τη συγκέντρωση του κόμματός της στο Πεδίον του Άρεως, αλλά ωστόσο, η ίδια εξαπέλυσε ένα υβρεολόγιο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, με μια σειρά ισχυρισμών ότι η ριζοσπαστική Αριστερά παραπλανά τον λαό.
Η Αλ. Παπαρήγα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τυχοδιωκτισμό, γιατί, όπως υποστήριξε, «θα έπρεπε από την αρχή να πει ότι πάμε για εκλογές, να γίνω πρώτο αυτοδύναμο κόμμα και να κυβερνήσω μόνος μου ή και σε συνεργασία με άλλο αριστερό κόμμα».  Ταυτόχρονα κάλεσε τους πολίτες να μην εμπιστευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ «που παραπλανά με τις δήθεν εύκολες λύσεις και τους άσους που έχει στο μανίκι» και πρόσθεσε ότι η ριζοσπαστική Αριστερά «δεν θα απαλλάξει την Ελλάδα από την τρόικα», όπως και ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜ.ΑΡ. «δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο σε κάθε μορφής πίεση και εκβιασμό», παραβλέποντας φυσικά τη σθεναρή στάση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που μία εβδομάδα τώρα αντιστέκεται στους εκβιασμούς που υφίσταται για να υποχωρήσει και συμβιβαστεί με τα κόμματα του Μνημονίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: