ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Την νύφη πλήρωσε ο Λουκάνικος, ο αγαπημένος σκύλος των διαδηλωτών


  • Πως μπορείς να πεις "ουστ παλιόσκυλο" όταν μπροστά σου βρίσκετα ο Λουκάνικος;

     

     ΜΑΤατζήδες ξέσπασαν το μένος τους επάνω του κατά την πρόσφατη κινητοποίηση!



    Ο λεβέντης του σώματος σουτάρει τον αντάρτη Λουκάνικο, διότι δεν συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις της εξουσίας. Θυμίζω ότι ο σκύλος με το όνομα αυτό, λόγω του μεγάλου μάκρους του σώματός του, αποτελεί τον προπορευόμενο φίλο κάθε διαδήλωσης στην Αθήνα. Είναι δηλαδή κάτι σαν τον συγχωρεμένο Πέτρο, τον αείμνηστο πελεκάνο της Μυκόνου. Όταν βλέπεις αυτή τη σκηνή του παληκαριού των ΜΑΤ, να σουτάρει τον άκακο σκύλο, τότε πράγματι σούρχεται να φωνάξεις, "βρε ουστ, παλιόσκυλο", αλλά όχι του Λουκάνικου! 
    Ο περισσότερος βιντεοσκοπημένος σκύλος του κόσμου έχει γίνει καρφί στα μάτια των δυνάμεων καταστολής, έχει φάει τα περισσότερα χημικά ακόμη και από τους διαδηλωτές, συνεπής στο αγωνιστικό ραντεβού δίνει παρών σε κάθε κινητοποίηση, όπου τον συναντούν οι ΜΑΤατζήδες να προπορεύεται ξέρουν ότι ακολουθεί δυναμική διαδήλωση. Α, όλα κι όλα ο Λουκάνικός μας δεν είναι ένας συνηθισμένος κοπρίτης - τέτοιους θα βρείτε ανάμεσα στους κρατικοδίαιτους τεμπέληδες της καταστολής - έχει προσωπικότητα και κυρίως διαθέτει αντιεξουσιαστικές αντιστάσεις αξιοζήλευτες. Και πως θα μπορούσε να μην διαθέτει, αφού ψυχή τε και σώματι είναι βουτηγμένος στα χημικά των ΜΑΤ, τώρα τρώει και κλωτσιές από τους θρασύδειλους και αυτό, εάν είχε στόμα θα διηγείτο στους απογόνους του, τον καιρό που δενότανε το ατσάλι στο καμίνι του αντιμνημονιακού αγώνα. 
    Αχ βρε καημένε Λουκάνικε, και με αυτό που είδα να υφίστασαι, συνέχεια  της αδάμαστης αγωνιστικής διαδρομής σου, δεν σου κρύβω ότι μου αύξησε την συμπάθειά μου προς το πρόσωπό σου. Γιαυτό μούρχεται να σου φωνάξω: "Βρε Λουκάνικε, άσε κατά μέρος τις ευαισθησίες σου και  την ιώβειο υπομονή σου και ρίξε τους καμιά δαγκωνιά. Μόνον τότε θα καταλάβουν τι εστί Λουκάνικος. Όχι για τίποτε άλλο, αλλά για περνούν από χασάπικο, να βλέπουν λουκάνικα και η ψυχή τους να πηγαίνει στην... Κούλουρη!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: