ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Γεωργιάδης σε καρκινοπαθή: Θα ήσουν νεκρή στον δρόμο αν ήσουν στις ΗΠΑ

 

 

Ανάλγητη δήλωση του Υπουργού Υγείας από την συχνότητα του ΣΚΑΪ - «Ο ΕΟΠΥΥ διαχειρίζεται τα χρήματα των ασφαλισμένων. Όχι των ανασφάλιστων»

Το ανάλγητο πρόσωπο της έδειξε για άλλη μία φορά η κυβέρνηση, αναφορικά με το ΕΣΥ και τις παροχές Υγείας, ιδιαίτερα στην παραμεθόριο, με τον αρμόδιο υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη να δηλώνει κυνικά σε ανασφάλιστη καρκινοπαθούσα ότι αν η ίδια βρισκόταν στις ΗΠΑ «θα είχε πεθάνει».

Ο υπουργός Υγείας ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε και της Μαρίας Αναστασοπούλου ακούγοντας τον γολγοθά που βιώνει η ανασφάλιστη καρκινοπαθούσα από τη Λέσβο η οποία για να κάνει ακτινοθεραπείες πρέπει να έρθει στην Αθήνα -το νοσοκομείο του νησιού δεν διαθέτει την κατάλληλη υποδομή- και ο ΕΟΠΥΥ δεν της καλύπτει έξοδα για εισιτήρια και διαμονή δήλωσε αρχικά ότι «εάν ήσασταν ανασφάλιστη σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης λυπάμαι που θα σας το πώς θα τα πληρώνατε όλα από την τσέπη σας».

«Εδώ σας τα πληρώνουμε όλα εμείς και καλά κάνουμε. Δικός μου νόμος είναι και λέω ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν ανασφάλιστο χωρίς θεραπεία» σημείωσε ο υπουργός Υγείας προσθέτοντας ότι «το κράτος έχει κάποια όρια».

Ωστόσο στις παραινέσεις του Άρη Πορτοσάλτε ότι ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να πληρώνει και τα εισιτήρια μεταφοράς -η ασθενής δήλωσε ότι φιλοξενείται στις δομές των καρκινοπαθών Λέσβου- ο Αδ. Γεωργιάδης πέταξε την μπάλα στην εξέδρα αναφέροντας ότι ο ΕΟΠΥΥ διαχειρίζεται τα χρήματα των ασφαλισμένων. Όχι των ανασφάλιστων.

Παράλληλα σε μια προσπάθεια να δείξει πόσο φιλεύσπλαχνος είναι σημείωσε ότι οι ανασφάλιστοι δεν πληρώνουν στο ΕΣΥ καθώς «πήρα μια πολύ μεγάλη απόφαση επί προηγούμενης θητείας μου, για αυτό μου έχει δώσει ο βραβείο ο ΠΟΥ».

Τέλος, όταν η καρκινοπαθούσα επέμεινε λέγοντας ότι το νοσοκομείο ενός τόσο μεγάλου νησιού δεν μπορεί να κάνει ακτινοθεραπείες ο υπουργός αντέτεινε ότι «αν ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες η κυρία θα είχε πεθάνει τώρα, θα ήταν στο δρόμο, θα ήταν νεκρή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: