ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Ζήτησαν απαλλαγή συνταγογραφούμενων για υπερήλικες

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

 
Ζήτησαν 8 βουλευτές της πλειοψηφίας, που κατέθεσαν ερώτηση στους υπουργούς Υγείας και Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκη Κεραμέως
 
Σε νέα «πυρά» κατά δύο υπουργών της κυβέρνησης προχώρησαν «γαλάζιοι» βουλευτές δύο 24ωρα μόλις πριν την εκδήλωση των 50 χρόνων της ΝΔ,  στα ιστορικά γραφεία της στη Ρηγίλλης.
 
Συγκεκριμένα, 8 βουλευτές της πλειοψηφίας κατέθεσαν ερώτηση στους υπουργούς Υγείας και Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκη Κεραμέως αντίστοιχα, με τίτλο: «Επέκταση απαλλαγής συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη».
 
Οι Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιάννης Ανδριανός, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Γεώργιος Καρασμάνης, Γιάννης Πασχαλίδης και Μίλτος Χρυσομάλλης, οι οποίοι δεν είχαν συνυπογράψει την ερώτηση προς τον Κωστήξ Χατζηδάκη για τους «απροστάτευτους δανειολήπτες», ρωτούν τους δύο υπουργούς εάν προτίθενται να επεκτείνουν την απαλλαγή από τη συμμετοχή στα συνταγογραφούμενα φάρμακα, συμπεριλαμβάνοντας όσους συνταξιούχους πληρούν τα ηλικιακά και εισοδηματικά κριτήρια των πρώην δικαιούχων του ΕΚΑΣ.
 

Ένα ακόμη εσωκομματικπο αγκάθι στον δρόμο του Κυρ. Μητσοτάκη. Τηλεφωνική πρόσκληση του Μητσοτάκη στους Κώστα Καραμανλή κια Αντώνη Σαμαρά να παραστούν στο πάρτι για τα πενήντα χρόνια της ΝΔ έμεινε χωρίς ανταπόκριση. Κι όμως αναμένεται ομιλία του Κ. Μητσοτάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πρώην πρόεδροι της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργοί απάντησαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα δουν το πρόγραμμά τους και θα απαντήσουν για το εάν θα παραστούν ή όχι στο πάρτι στη Ρηγίλλης. 

Μέχρι και αυτή την ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς προσανατολίζονται στο να μην παραστούν με πιο σκληρή γραμμή να διατηρεί ο Σαμαράς ενώ ο Καραμανλής δέχεται εισηγήσεις από στενούς του συνεργάτες να δώσει το «παρών».

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: