ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Κηδεύτηκε σήμερα ο νομικός Σπύρος Γεωργόπουλος

 


Η κηδεία του τελέστη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων του Α’ ∆ημοτικού Κοιμητηρίου Πατρών, όπου και ετάφη

Θλίψη στον κύκλο των νομικών και ευρύτερα στην κοινωνία της Πάτρας  προξένησε η αναγγελία του θανάτου του συνταξιούχου δικηγόρου Φοίβου-Σπύρου Γεωργόπουλου του Γεωργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Ο εκλιπών ήταν γνωστός δικηγόρος των Πατρών. ∆ιατηρούσε γραφείο στην οδό Κανακάρη 178.

Ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Γεωργοπούλου με την οποία απέκτησαν μία κόρη, την Γαλάτεια.

Η κηδεία του τελέστη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων του Α’ ∆ημοτικού Κοιμητηρίου Πατρών, όπου και ετάφη.

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

«Έφυγε από κοντά μας ο Φοίβος – Σπύρος Γεωργόπουλος, ο έγκριτος δικηγόρος Πατρών.

Ο Φοίβος – Σπύρος Γεωργγόπουλος ήταν μια ευγενική και καλλιεργημένη προσωπικότητα , πιστός σε όλη του τη ζωή στις αρχές της αριστεράς και πάντα στρατευμένος στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την ίδρυσή του.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Αριστερά, αναφέροντας πως «έφυγε από κοντά μας ο Φοίβος Γεωργόπουλος, γνωστός δικηγόρος στη κοινωνία της πόλης μας, για το ήθος και τη συνέπειά του στις ιδέες και τις αξίες της αριστεράς. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, την κόρη του και τους οικείους του», ενώ ψήφισμα εξέδωσε και ο ∆ικηγορικός Σύλλογος Πατρών εκφράζοντας τη θλίψη του για την εκδημία ενός επίλεκτου μέλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: