ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Άμεση Κάλυψη των Θέσεων Διευθυντή στο Ωνάσειο

 


 Έκκληση του Μίλτου Ζαμπάρα βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσω αναφοράς του προς τον Υπουργό Υγείας

Την επιτακτική ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών θέσεων Διευθυντών στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ανέδειξε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μ. Ζαμπάρας, μέσω αναφοράς του προς τον Υπουργό Υγείας.

Σύμφωνα με την επιστολή του Πανελληνίου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνευμόνων, είναι κρίσιμη η άμεση πλήρωση δύο βασικών θέσεων με μόνιμο προσωπικό, καθώς λείπουν γιατροί για τις παρακάτω θέσεις:

1. Διευθυντή της Μονάδας Καρδιακής Ανεπάρκειας, Μονάδας Μεταμοσχεύσεων Καρδιάς, Πνευμόνων και Μηχανικής Υποστήριξης.

2. Διευθυντή του Εργαστηρίου Μοριακής Ανοσοπαθολογίας – Ιστοσυμβατότητας και Γενετικής.

Η έλλειψη αυτών των διευθυντικών θέσεων προκαλεί αναστάτωση και ανησυχία στους ασθενείς και τις οικογένειές τους, ενώ παράλληλα απειλεί την εύρυθμη λειτουργία του Ωνασείου. Η καθυστέρηση κάλυψης με μόνιμο προσωπικό όχι μόνο δημιουργεί ανασφάλεια, αλλά και δυσκολεύει τις ήδη υψηλές ανάγκες του Κέντρου.

Αυτή η καθυστέρηση δεν είναι απλά ζήτημα διοικητικής διαδικασίας – είναι ζήτημα ανθρωπίνων ζωών. Το κάλεσμα για άμεση δράση είναι πιο επείγον από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: