ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Σε χέρια ιδιωτών και ο προγραμματισμός ραντεβού

 

 Αναφορά του Βουλευτή Αχαΐας και τομεάρχη Υγείας Ανδρ. Παναγιωτόπουλου για τις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας  της 6ης Υ.ΠΕ

Ο Βουλευτής Αχαΐας, Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Α’ Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, κατέθεσε    αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κ. Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη με θέμα: «Ιδιωτικοποιείται σταδιακά και ο προγραμματισμός επισκέψεων στις δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην 6η Υ.ΠΕ.».

Σε αυτήν υπογραμμίζεται η σταδιακή ιδιωτικοποίηση και της διαδικασίας προγραμματισμού επισκέψεων στις δομές της ΠΦΥ της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, γεγονός που προσθέτει νέα οικονομικά βάρη στους ασθενείς και εν γένει λήπτες υπηρεσιών υγείας.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι για μια ακόμη φορά η κυβερνητική αυτή απόφαση θα πλήξει ιδιαίτερα τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, τους συνταξιούχους, τους ηλικιωμένους, τους ανέργους,  τα ΑμεΑ, τους Ρομά κ.α., καθώς και γενικά τα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι, δυστυχώς, συνεχίζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη-Γεωργιάδη η στρατηγική απαθλίωση και απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας εις βάρος της κοινωνίας και υπέρ των ελίτ και των οικονομικά ισχυρών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι αξιωματικά αντίθετα με την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου αγαθού της υγείας και δεσμεύεται ότι την επόμενη ημέρα θα άρει κάθε μέτρο που κατατείνει άμεσα ή έμμεσα στην εμπορευματοποίησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: