ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού


Ο ΕΟΔΥ συστήνει στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού (ηλικιωμένοι και άτομα με υποκείμενα νοσήματα) τη σχολαστική τήρηση των μέτρων πρόληψης κατά των λοιμώξεων

Μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν τα κρούσματα, οι νοσηλείες, αλλά και οι θάνατοι από κορωνοϊό, σύμφωνα με την εβδομαδιαία (22- 28/) επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

 Ο ΕΟΔΥ επισημαίνει ότι «συνεχίζει να καταγράφεται αυξημένη δραστηριότητα του ιού, με αυξητική τάση στις εισαγωγές για νοσηλεία. Συστήνεται στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού (ηλικιωμένοι και άτομα με υποκείμενα νοσήματα) η σχολαστική τήρηση των μέτρων πρόληψης κατά των λοιμώξεων αναπνευστικού και η έγκαιρη αναζήτηση ιατρικής συμβουλής επί συμπτωμάτων, προκειμένου να χορηγείται έγκαιρα θεραπεία.

Σύμφωνα με την έκθεση καταγράφηκαν 923 νέες εισαγωγές παρουσιάζοντας αυξητική τάση.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 21, ενώ ο αριθμός των θανάτων ήταν 38. Ο μέσος εβδομαδιαίος αριθμός των θανάτων τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες ήταν 28 και ο αριθμός των θανάτων την αντίστοιχη εβδομάδα του 2023 ήταν 26.


Δεν υπάρχουν σχόλια: