ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Να πάμε διακοπές στο χωριό και όχι στα νησιά, συνιστά η Βούλτεψη



Θρασύτατη εμφανίστηκε η κυρία σε τηλεοπτική συζήτηση, όπου συμμετείχε με θέμα την ακρίβεια που λιανίζει τους πολίτες, σε όλους τους τομείς της χώρας!

Κατά τη συζήτηση, που έγινε το πρωί στην εκπομπή Ώρα Ελλάδας, στο Open έγινε ειδική αναφορά στην ακρίβεια των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που έχουν εκτοξευτεί στα ύψη και γενικότερα την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς  που δεν επιτρέπουν σε έναν  στους τρεις πολίτες της χώρας να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές.

Η Σοφία Βούλτεψη όμως, πάντα ζωοδότρια του πενόμενου ελληνικού λαού είχε τη λύση. Με απόλυτη ψυχραιμία, ή μήπως θράσος; απάντησε κατά τη συμμετοχή της στο πάνελ, ότι «οι άνθρωποι βρίσκουν διεξόδους». 

Στη συνέχεια η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου έδωσε η ίδια τη λύση στους πολίτες που δεν μπορούν να πάνε διακοπές λέγοντας:

«Μπορεί να πάνε στο χωριό και στην ενδοχώρα και όχι στα νησιά που είναι ακριβά». Ακριβώς έτσι η κυρία... Σοφία πρόσχομεν μας συνέστησε διακοπές στο χωριό. Κι όχι στα νησιά που οι σαλτιμπάγκοι αλωνίζουν ανεξέλεγκτοι, ανεβάζοντας τις τιμές στα ύψη, με την ανοχή της κυβέρνησης! 

Κι όσοι δεν έχουμε χωριό τι κάνουμε κυρία κυρία Σιοφία πρόσχομεν στο βάθος της σκέψεώς σας; Διακοπές στο διαμέρισμα θα μας προτείνετε. Ή μήπως να πάρουμε διακοποδάνειο από την Τράπεζα για να μας κρατά λυμένα τα βρακοζώνια ο τραπεζίτης, που θα ζητάει την εξόφλησή του; Και οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών, οι εργαζόμενοι σαιζόν, οι δημόσιοι υπάλληλοι, πως θα ανταπεξέλθουν στην ακρίβεια που η κυρία υπουργός δεν βρήκε να πει μία λέξη, παρά να πάνε στο χωριό;

Σκεφθήκατε όμως εάν συνέβαινε  αυτό το αίσχος της αισχροκέρδειας, διότι δεν πρόκειται απλά περί ακρίβειας, αλλά αισχροκέρδεια στον καιρό του Μητσοτάκη, τι θα γινότανε από την κυρία αυτή που επί Τσίπρα ωρίονταν διότι έλλειπε χαρτί τουαλέτας από δημόσια αφοδευτήρια; Θα είχε ξεσηκωθεί το σύνολο της Δεξιάς με την αβάντα της ακροδεξιάς, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ και θα χαλούσαν τον κόσμο από τις φωνές τους.

Αντιθέτως ενώ η Έλληνες στενάζουν από την εκμετάλλευση και την αισχροκέρδεια  η ευαισθησία της κυρίας Σοφίας πρόσχομεν στο βάθος της σοφίας της, προσπαθώντας νωρίτερα να πείσει ότι δεν τρέχει τίποτα με την ακρίβεια στην Ελλάδα, κι αφού πρότεινε γεωλογικές, κοινωνικές, πολιτικές και αστροφυσικές προτάσεις για τη λύση του προβλήματος ακρίβειας, εμφανίστηκε έξαλλη με την ακρίβεια στο... Βερολίνο! Πωπωωω καταστροφή! Αλλά οι μισθοί στο Βερολίνο είναι τριπλάσιοι από αυτούς στην Ελλάδα!

«Να σας πω τώρα ήμουνα στο Βερολίνο -είπε- και ένα σνίτσελ τόσο, τόσο (σ.σ.: με το συμπάθειο κυρία Σοφία  για το μήκος του) παιδιά (και δείχνει με τα χέρια της το μέγεθος του σνίτσελ) έκανε 32 ευρώ και όχι σε ακριβό εστιατόριο».

Μόνον που εάν κάτι τέτοιες ανησίες έλεγαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι για να δικαιολογήσουν το... ξεσάλωμα των... αρπαχτικών, θα τους άρπαζε ο κοσμος και θα τους βαρούσε κατακέφαλα με εκείνο το σνίτσελ της κυρίας Σοφίας! 

Διότι επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, για ένα που μπορούν να καυχηθούν οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι ότι οι τιμές ήσαν σταθερές και κανένας μα κανένας δεν έβαλε χέρι στο... μέλι του κρατικού ταμείου!


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: