ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Υποκλοπές: Όλα μέλι-γάλα, αλλά αρνούνται να πάνε στη Βουλή

Υποκλοπές: Αυτό είναι το πολυσέλιδο πόρι...

  

Μία διαρροή την δώσανε για πόρισμα και μάλιστα πολυσέλιδο του Αρείου Πάγου - Πού επιρρίπτει τις ευθύνες ο εισαγγελέας; Στον... Φούφουτο!

Τα συμπεράσματα της έρευνας διάρκειας εννέα μηνών του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Αχιλλέα Ζήση, αναφορικά με την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων αναλύονται σε πόρισμα 287 σελίδων.

Ο κ. Ζήσης δεν καταλογίζει ευθύνες στην ΚΥΠ, την ΕΛ.ΑΣ. και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για σχέση με το κακόβουλο λογισμικό predator που διοχέτευσαν και στη χώρα μας οι εταιρείες Intellexa και Krikel.

 και μεταπόλησε η χώρα μας σε δημοκρατίες της κεντρώας Αφρικής της δημοκρατίας της σπάθας και του αποκεφαλισμού των αντιπάλων! Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα  λάχανα, λέει ο λαός μας!

 Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στο πόρισμα του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού δε διαπιστώθηκε καμία σύμβαση μεταξύ της ΕΥΠ και της Intellexa και των άλλων εταιρειών που ερευνήθηκαν. Αυτό είναι σίγουρο, αφού δεν υπογράφηκε κανένα συμβόλαιο, αλλά αυτήν την γελοία δικαιολογία, αρνούνται οι δύο δικαστές να την στηρίξουν ενώπιον της Βουλής. Φυσικά με την συνδρομή του υπευθύνου της δουλειάς της ΚΥΠ Κυρ. Μητσοτάκη!

Δεν προέκυψαν ευθύνες κρατικών λειτουργών, όπως του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, της πρώην εισαγγελέα της ΕΥΠ, Βασιλικής Βλάχου αλλά και σε βάρος του ανιψιού του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, για τον οποίο αναφέρεται:

«Ορίστηκε Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού τον Ιούλιο του 2019 και στη συνέχεια, με την υπ αριθμ. 344 (ΦΕΚ Β’ 2659/18.06.2021) Απόφαση του Πρωθυπουργού , του δίδεται Εξουσιοδότηση να υπογράφει «Με εντολή Πρωθυπουργού» έγγραφα, πράξεις και αποφάσεις που αφορούν μεταξύ των άλλων διαδικαστικά θέματα του Συντονιστικού Συμβουλίου Διαχείρισης Πληροφοριών της Ε.ΥΠ. κ.λπ. Ουδέποτε δε τον ενημέρωσε ο Διοικητής ή κάποιος άλλος για επισυνδέσεις κάποιου προσώπου , αλλά και γενικότερα δεν είχε ενημέρωση για την έκδοση Εισαγγελικών Διατάξεων νόμιμης επισύνδεσης, για ποια πρόσωπα αφορούν οι διατάξεις, χρονικά διαστήματα αυτών, τους λόγους έκδοσης αυτών και γενικότερα για όλη τη διαδικασία που προηγείται της έκδοσης εισαγγελικής διάταξης». 

Αυτό μάλιστα το επιβεβαιώνει και ο μπάρμπας μας ο Ψεύτης! Αφήστε τι λέει η Σίφορντ, οι δημοσιογράφοι Χ. Σ., οι Ευρωπαίοι κ.α.π. 

Μας βλέπουν βρεεεε!

Όσο για τον Παναγιώτη Κοντολέοντα στο πόρισμα αναφέρεται, ότι δεν είχε γνώση παράνομων παρακολουθήσεων, (ε, το παιδάκι τζάμπα το κατηγορούσαν) ενώ για τη Βασιλική Βλάχου τονίζεται ότι ελέγχθηκε πειθαρχικά από τον Άρειο Πάγο και δεν της αποδόθηκε καμία ποινική ευθύνη. Συναδελφική  αλληλεγγύη!

Μα πως να της αποδόσουν ευθύνη αφού είχε ταχυδακτυλουργικές ικανότητες  να υπογράφει 1000 ετήσεις την ημέρα;

Αυτά με τις παρακολουθήσεις και ευνόητο είναι πως η εν λόγω είδηση είναι μία ακόμη προσπάθεια των κυβερνητικών κύκλων να καταξεφτιλίσουν την χώρα στη διεθνή κοινότητα, ως γνήσια δημοκρατία της Μπανανίας!  Και βάζουν μπροστά τα φιλικά ΜΜΕ να πάρουν αυτά την πρώτη ξεφτίλα στη μούρη τους! Ε, τι δηλαδή; Μόνο τα χρήματα από την λίστα Πέτσα θέλουν. 

Σημείωση: Αύριο στη Βουλή με αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων τεσσάρων κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Πλεύση Ελευθερίας, Νε.Αρ.) που το στηρίζουν, συζητείται η υπόθεση των υποκλοπών, αλλά με απουσία δυστυχώς, των εισαγγελέων Ζήση και Αδειλίνη, που κλήθηκαν, αλλά δεν θα παρίστανται να εξηγήσουν πως βγήκε αυτό το πόρισμα, αφού τους συγκοντάρει ο αρχηγός των παρακολουθήσεων, ο Κυρ. Μητσοτάκης, που διάγει τον Αύγουστο του ξεπλύματος των σκανδάλων του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: