ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Τον έπιασαν κορόιδο και αγόρασε τη χαμοκέλα του Βολταίρου στον Σηκουάνα

Σηκουάνα

×

Καθηγητής του ΕΚΠΑ ενημερώνει γιατί το κολύμπι στον γαλλικό ποταμό είναι επικίνδυνο  για την υγεία!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακόμη και μελλοντικά προβλήματα υγείας μπορεί να προκαλέσει το κολύμπι στον Σηκουάνα προειδοποιεί καθηγητής του ΕΚΠΑ στον απόηχο του σάλου που έχει ξεσπάσει με τους αθλητές που βούτηξαν στα νερά του, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, και τώρα νοσηλεύονται με σοβαρές λοιμώξεις.

Ο Παναγιώτης Χαλβατσιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας του ΕΚΠΑ, μίλησε στο ertnews την Τρίτη (06.08.24) κι εξήγησε γιατί το κολύμπι στον Σηκουάνα είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Ο ίδιος κάνει λόγο για βακτήρια και τοξικές ουσίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε αλλεργίες μέχρι και σε μετέπειτα προβλήματα υγείας.

«Το κολύμπι στον Σηκουάνα είχε απαγορευτεί εδώ και εκατό χρόνια, γιατί ήταν ένα τοξικό περιβάλλον» και παρά τις διάφορες επενδύσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς με αποστραγγιστικά κυρίως έργα και υδατοδεξαμενές, παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία», τόνισε ο ίδιος.

Ε, μετά από αυτά πως να μην απορήσουμε που ο Κούλης πιάστηκε κώτσος αφγοράζοντας τη χαμοκέλα του Βολταίρου, με θέα στον ποταμό Σηκουάνα.

Θα του είπαν μπορείς να βάλεις την ξαπλώστρα σου στις όχθες του ποταμού, που μοσχοβολάει παρισινό αέρα, μετ΄'α το μπάνιο που θα κάνεις σε αυτόν. Φαίνεται πως κάποιος του... σφύριξε το... μυστικό γι αυτό πήγε και αγόρασε μεσοτοιχία με τον σεβαστό κύριο Χριστοφοράκο της Ζήμενς, στο νησί του Αγαίου, την Τήνο

Οπότε θα σκέφθηκε καλύτερα να με τρώει το λιοπύρι του Αυγαίου, παρά η μπόχα του Σηκουάνα!

Διότι  μπορεί να τον έπιασαν κορόιδο και αγόρασε τη χαμοκέλα του Βολταίρου στον Σηκουάνα, αλλά δε μασάει σίδερα ο... Κουταλιανός (σ.σ.; από την κουτάλα που δεν λέει να την αφήσει από το στόμα του. Κι όπως λέει κι ο Αυλωνίτης: Φάαααγατε, φάαααγατε, να δώ πόοοοοοοσο θα φάτε ακόμη!).

Τώρα προσέχτε ένα ρεπορτάζ της λατρευτής εφημερίδας Το ΒΗΜΑ, ημερομηνίας της 25 Νοεμβρίου 2008. 

 Διαβάστε τι ωραία που τα λέει για να σας λυθούν μερικές απορίες: Τίτλος: 

«Ο Μ. Χριστοφοράκης μεσολάβησε για την αγορά αγροτεμαχίου στην Τήνο από τονν Κυρ. Μητσοτάκη»

Προσωπικές σχέσεις, οι οποίες χρονολογούνται από το 2000 και εντεύθεν, διατηρούσε με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Siemens ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κυρ.Μητσοτάκης . Σύμφωνα με πληροφορίες που εξετάζουν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ο κ. Μητσοτάκης προ εξαετίας φέρεται να αγόρασε τμήμα αγροτεμαχίου συνολικής έκτασης 24 στρεμμάτων στην Τήνο, στο οποίο και έχτισε πολυτελή εξοχική κατοικία.

Για την αγορά του ακινήτου λέγεται ότι υπήρξε διαμεσολάβηση των υψηλόβαθμων στελεχών της Siemens κκ.

Μ.Χριστοφοράκου και Διον. Δενδρινού, οι οποίοι, μέσω offshore εταιρείας με έδρα τον Αγιο Βικέντιο, είχαν επιδοθεί σε μπαράζ επενδύσεων στην κτηματαγορά, με πολυάριθμες αγορές ακινήτων τόσο στην Αττική όσο και σε νησιά, όπως στην Αντίπαρο, στις Σπέτσες και στην Τήνο.

Τα δύο στελέχη της γερμανικής εταιρείας μάλιστα προχώρησαν στην κατασκευή όμορων εξοχικών κατοικιών στην περιοχή Τριαντάρος της Τήνου. Καθοριστικό ρόλο για την απόκτηση εξοχικής κατοικίας στο νησί της Μεγαλόχαρης έπαιξε η κυρία Ελένη Δενδρινού, σύζυγος του στελέχους της Siemens, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Τήνο. Την περίοδο εκείνη η κυρία Δενδρινού, η οποία κατείχε υψηλόβαθμη θέση στο εν Αθήναις υποκατάστημα της Deutsche Βank, γνωρίστηκε και συνδέθηκε φιλικά με την πρώην σύζυγο του κ. Μητσοτάκη κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι, η οποία επίσης εργάστηκε στη γερμανική τράπεζα.

Με την αγορά του οικοπέδου στη μαγευτική παραλία του Αγίου Πέτρου, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, ο κ. Μητσοτάκης έγινε τακτικός επισκέπτης της Τήνου. Πολλές φορές τα καλοκαίρια εμφανιζόταν στο νησί παρέα με τους κκ. Χριστοφοράκο και Δενδρινό.


  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: