ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Μεταξύ τυρού και αχλαδίου η διέλευση του τρένου!

Στο «Φαγιούμ» χθες βράδυ Νίκος Ταχιάος κ...


Την ανέλαβε η Χριστινούλα μας κι ας έχασε την υπουργική θέση στο υπουργείο Μεταφορών, λόγω της Πόρσε!

Χθες βράδυ, παραμονή της επίσκεψης του υπουργού υποδομών και μ,εταφορών Χρ. Σταϊκούρα και του υφυπουργού Νίκου Ταχιάου στο Κέντρο λειτουργίας της Ολυμπίας Οδού στο Ρίο, μαθαίνω πως η Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Νίκος Ταχιάος δείπνησαν με συνεργάτες στον κήπο του «Φαγιούμ» και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, μεταξύ άλλων, για τα θέματα της περιοχής, μεταξύ τυρού και αχλαδίου.
 
Όπως για παράδειγμα την υπόγεια διέλευση του τρένου από την Πάτρα, κάτι που είχε υποσχεθεί και συζητήσει στην διάρκεια γεύματος πάλι μεταξύ τυρού και αχλαδίου με τον δήμαρχο Πατρέων, αλλά... «άτιμη τύχη, χρόνια τώρα μας τυρανάς κι άντε να δούμε που το πας...».
 
Διότι εάν δεν βρίσκονταν στο δρόμο της εκείνος ο... ΚΤΕΛατζής με την Πόρσε στη Λέσβο, που προσφέρθηκε να την μοστράρει κι αν δεν τους μυρίζονταν εκείνος ο δημοσιογράφος από τα «Νέα της Λέσβου», με τον φακό του ανά χείρας, δεν θα έτρωγε το... κεφάλι της και το υπουργείο της και τώρα θα είχε περάσει το τρένο από την Πάτρα! Έστω και στα χαρτιά! 

Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά έμεινε στη μέση η εργολαβία του ξηλώματος των ξυλοδεσών στα 300 μέτρα ράγας που είχε ξεκινήσει.
 
Πάντως πληροφορίες που έφεραν την Χριστινούλα  να έχει πιάσει δουλειά με το ,λοστό στο χέρι για το ξήλωμα των υπόλοιπων γραμμών, πρέπει να θεωρούνται μη έγκυρες.
 
Άλλωστε τώρα με τόση ζέστη  ποιος να πιάσει τα σίδερα που είναι πυρωμένα; Αφήστε που μπορεί να έσκιζε και καμιά δαντέλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: