ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Διαολόστειλε την Κεφαλογιάννη η Φωτίου στη Βουλή


Ροντέο η συνεδρίαση της Βουλής μετά το επεισόδιο μεταξύ των δύο βουλευτριών! 

 Η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Θεανώ Φωτίου μετέτρεψχαν σε ροντέο την συνεδρίαση της Βουλής, καθώς πρωταγωνίστησαν σε άγριο επεισόδιο κατά τη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

Η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες, ενώ στη συνέχεια η Θεανώ Φωτίου, φαίνεται ότι φώναξε, όπως ακούστηκε και στην κάμερα, «άει στο διάολο».

Συγκεκριμένα, υπήρξε μεταξύ άλλων ο εξής διάλογος:

Θ. Φωτίου: Κυρία υπουργέ δεν μπορείς να καταπατάς τις διαδικασίες. Κύριε πρόεδρε περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά.

Δ. Κυριαζίδης (πρόεδρος Επιτροπής): Η υπουργός έχει τη δυνατότητα…

Θ. Φωτίου: Από πότε γίνεται αυτό στις επιτροπές και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή.

Ο. Κεφαλογιάννη: Επειδή η κ. Βέττα αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ. Εντάξει τώρα κυρία Φωτίου, βρείτε τα μεταξύ σας.

Θ. Φωτίου: Σας παρακαλώ κυρία υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

Ο. Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Θ. Φωτίου: Αι στο διάολο.

Ο. Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε κοινοβούλιο; Και το πρόβλημά σας είναι μετά ο κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα μπορεί να ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας.

  Η Όλγα Κεφαλογιάννη στη Βουλή

Απαντήσεις για τη φράσει άει στο διάολο, που είπε κατά τη διάρκεια του έντονου επεισοδίου που είχε με την Όλγα Κεφαλογιάννη επιχειρεί να δώσει η Θεανώ Φωτίου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η φράση ειπώθηκε εκτός μικροφώνου.

«Έκλεισα το μικρόφωνο και αναφώνησα μία έκφραση αγανάκτησης, χωρίς ασφαλώς να αναφέρεται ούτε στην υπουργό ούτε στο Σώμα, για αυτό και δεν μου έγινε οποιαδήποτε υπόδειξη από το Προεδρείο. Αυτά προς αποκατάστασης της αλήθειας για το ήθος και το ύφος» σημειώνει η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: