ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ψάχνουν τη μαφία της Μυκόνου

Εκτέλεση στο Ψυχικό
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ /INTIMENEWS

Το επαγγελματικό πεδίο του θύματος, που εκτελέστηκε το πρωί στο Ψυχικό, έξω από την εταιρεία που φέρεται να είναι συνιδρυτής, ξεψαχνίζουν οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να βρουν την άκρη του νήματος για την άγρια δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου μηχανικού.

Το θύμα φέρεται να είχε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο και την Πάρο, τόσο με την ιδιότητα του τοπογράφου αλλά και με αγοραπωλησίες ακινήτων.

Όπως αναφέρει το in.gr το θύμα φέρεται να είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού που ίσως συνδεόταν με μελέτες που έκανε ως τοπογράφος στα διάσημα νησιά, ενώ κατά την ίδια πηγή το θύμα είχε να αντιμετωπίσει προστριβές και εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί από αγοραπωλησίες ακινήτων επίσης, στα νησιά αυτά.

Έτσι, οι αρχές προσπαθούν να αντλήσουν οποιοδήποτε στοιχείο θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 34χρονου και αν σχετίζεται το έγκλημα αυτό με τη γνωστή ως «μαφία της Μυκόνου».

Πάντως νωρίτερα κάτοικος της περιοχής που κατέγραψε το ηχητικό ντοκουμέντο και μέτρησε 16 πυροβολισμούς, ανέφερε ότι το αυτοκίνητο τύπου BMW είχε αλεξίσφαιρα τζάμια.

Τα αλεξίσφαιρα τζάμια πάντως προκαλούν εντύπωση καθώς σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το θύμα της άγριας εκτέλεσης είχε καθαρό ποινικό μητρώο και δεν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η εκτέλεση έγινε στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης  την ώρα που ο άνδρας προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Για τη δολοφονία, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «Πριν από λίγο εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου του στο Ψυχικό, θανάσιμα τραυματισμένος άνδρας από πυροβόλο όπλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: