ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:Το Σάββατο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή


Σήμερα λίγο μετά τις 19:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ!

Επισπεύδεται κατά μία ημέρα η προγραμματισμένη για την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αντ΄αυτής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6/7 στις 10:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος για να προετοιμάσει την διεξαγωγή  των εργασιών του Σαββάτου.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης, πραγματοποίησε νωρίτερα στη Βουλή σειρά συναντήσεων με βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λίγες μόλις ώρες μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σήμερα λίγο μετά τις 19:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: