ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Δημοσιογράφος: Θαν. Καρτερός! Ήγγικεν η ώρα...

 


Ο αρθρογράφος της εφημερίδας ΑΥΓΗ με το ανοιχτό αποτυχημένο σάλπισμά του λοιπόν, προέτρεψε για εσωκομματικό πραξικόπημα! Και δεν είναι η πρώτη φορά...

«Άφησε κατά μέρος τα προσχήματα (όχι ότι τα κρατούσε και πολύ-πολύ) και τις αγαπησιάρικες εκκλήσεις του για την ενότητα του κόμματος (και από τις οποίες εξαιρούσε πάντα τον Κασσελάκη). Και καλεί ανοιχτά τον "Λευτέρη τον Γιώργο τον Κώστα τον Νίκο τον Παύλο τον Γιάννη την Παναγιώτα την Μαρία την Ελένη", τους 87 και τους λοιπούς εκ των "φυλάκων του ναού" (!!), να κάνουν το "καθήκον" τους...Να ρίξουν τον Κασσελάκη και τους "στενούς του συνεργάτες"!!

Ανοιχτό σάλπισμα λοιπόν για εσωκομματικό πραξικόπημα!!

Επιχειρήθηκε τον Φλεβάρη στο συνέδριο με την επιστολή Τσίπρα (δυο ώρες πριν αρχίσει) με την οποία αμφισβητούσε ανοιχτά τον νεοεκλεγμένο πρόεδρο και ζητούσε νέες εσωκομματικές εκλογές! Πέντε μόλις μήνες από τις προηγούμενες!! Παγκόσμιο ρεκόρ!!

Το ότι απέτυχε τότε (το πραξικόπημα), δεν σήμαινε βέβαια ότι και παραιτήθηκαν...

Το είχε θέσει καθαρά εξ άλλου ο Τσίπρας, ορίζοντας την επόμενη απόπειρα για μετά τις ευρωεκλογές, με πρόσχημα το εκλογικό αποτέλεσμα. Για το οποίο αποτέλεσμα, έβαλε φυσικά και ο ίδιος το χεράκι του! Δεν έκανε απολύτως τίποτα (ούτε καν μια δήλωση υποστήριξης) προεκλογικά...Θεώρησε πιο σοβαρή την ενασχόλησή του με το "ίδρυμα Τσίπρα", από το να συμβάλει (όντας και βουλευτής του κόμματος) στην εκλογική επιτυχία του "κόμματος ΣΥΡΙΖΑ".

Έθεσε θέμα εκλογής νέου προέδρου, βάζοντας στην δημόσια συζήτηση τρείς μήνες πριν τις εκλογές, θέμα κακού εκλογικού αποτελέσματος!! Ποιος το κάνει αυτό προεκλογικά;

Αγνόησε επιδεικτικά την υποχρέωσή του να απολογηθεί, για το τι κόμμα παρέδωσε...

Αγνόησε το ότι ακολούθησαν δυο διασπάσεις...

Αγνόησε την μετωπική επίθεση όλου του συστήματος που δέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να καταρρεύσει συνολικά.

Αγνόησε το ότι μέχρι δυο μήνες πριν τις εκλογές οι δημοσκοπήσεις τον έδιναν κάτω από 10% και στην τρίτη ή και τέταρτη ακόμη θέση.

Και χωρίς να πει κουβέντα, γιατί το κόμμα υπό την ηγεσία του, πήγε από το 32% του 2019 στο 18% το 2023...

Ποιοί ήταν οι λόγοι;

Τότε τα όργανα λειτουργούσαν όπως ζητάει τώρα ο Καρτερός;

Όχι βέβαια...Τα όργανα, στην μετά Τσίπρα εποχή, λειτούργησαν πιο πυκνά!

Και καλεί τώρα τους μεγαλοπαράγοντες (ο Καρτερός) να μιλήσουν ("βρε μίλα", όπως γράφει!!!)...

Θα μας πει εάν συμφωνούσε ο ίδιος γι' αυτούς που "μιλούσαν" τότε σε άλλη γλώσσα επί Τσίπρα;

Εάν το θεωρούσε "δημοκρατικό τους δικαίωμα"";

Όχι βέβαια...Τότε ήταν "βαβέλ"!! Τώρα είναι "δημοκρατικό δικαίωμα" για το οποίο η Αριστερά έχει δώσει αγώνες!!!

Τότε που τον άδειαζαν συνεχώς (Τσακαλώτος, Κατρούγκαλος και λοιποί), που δεκάδες προβεβλημένα στελέχη έκαναν παρατεταμένη λευκή απεργία, που περιδιάβαιναν κανάλια και φιλόξενες γι' αυτούς σελίδες, για να ασκήσουν το "δημοκρατικό τους δικαίωμα" να διαφωνούν ανοιχτά και δημόσια με τον πρόεδρο του κόμματος;

Που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ;

Θα μας πει εάν συμφωνούσε με την απόφαση του 2022 για το κλείσιμο της Αυγής; Ή τότε ήταν σωστή η απόφαση επειδή το κόμμα δεν είχε χρήματα, ενώ τώρα είναι λάθος επειδή την εφαρμόζει ο Κασσελάκης;

Η Αριστερά όντως έρχεται από μακρυά...Και θα πάει μακρυά!

Όχι όμως με τον τρόπο που πορεύονταν μέχρι τώρα. Με τον τρόπο της παραλυσίας, της αποθέωσης των "οργάνων" και των μηχανισμών, του παρακολουθήματος του πολιτικού συστήματος και των υποδείξεων ("κεντροαριστερών αναζητήσεων") επιχειρηματικών κύκλων...Με τον τρόπο των "87" και των "μίλα βρέ"!

Με τον τρόπο που την οδηγεί στην εξαύλωση.

Όπου τα όργανα από αναγκαία διαδικασία ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ πολιτικής και ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ της πολιτικής, μετατρέπονταν σε ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ελέγχου του κόμματος και ΑΠΟΚΟΠΗΣ των μελών από αυτά.

Θα πάει μακρυά, τελειώνοντας με τις ιεροτελεστίες των "οργάνων" και των "διαδικασιών"...

Ά...Και θα πάει μακρυά, διασφαλίζοντας το δικαίωμα των μελών να ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ αυτά και για την ΗΓΕΣΙΑ τους (αδιαμεσολάβητα) και για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ του κόμματος και για το ΠΩΣ θα ασκείται αυτή.

Γιατί, όπως αποδείχθηκε εμφατικά, οι μέχρι τώρα μέθοδοι εφαρμογής της πολιτικής του (ή μη εφαρμογής της που είναι και το πιο σωστό), οδήγησαν στην εκλογική συντριβή του 2023!!

Πιστεύω και εύχομαι, ο "Λευτέρης, ο Γιώργος, ο Κώστας, ο Νίκος, ο Παύλος, ο Γιάννης, η Παναγιώτα, η Μαρία, η Ελένη" και οι "λοιποί φύλακες του ναού" να σταθούν όντως στο ύψος τους και και να οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ εκεί που πρέπει. Να γίνει ο επικεφαλής της προσπάθειας αναγέννησης της χώρας».

_____________

(Από την ανάρτηση  της Angela Kabouris και την αναπαραγωγή από την Ρόζα Λούξεμπουργκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: