ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Στο Άουσβιτς–Μπίρκεναου αύριο Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης

Στο Άουσβιτς – Μπίρκεναου την Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης

 

Για τη Διεθνή Ημέρα Ολοκαυτώματος και την 79η επέτειο από την Απελευθέρωση του στρατοπέδου από τον Κόκκινο Στρατό!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα μεταβεί αύριο Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, στην Πολωνία, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Κρατικό Μουσείο Άουσβιτς – Μπίρκεναου για τη Διεθνή Ημέρα Ολοκαυτώματος και την 79η επέτειο από την Απελευθέρωση του στρατοπέδου από τον Κόκκινο Στρατό.

 Η πρωτοβουλία του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήρθε σε συνέχεια της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που χαράτηκε από ετών επί προεδρίας Αλ. Τσίπρα και επιβραβεύτηκε από μέλη του κόμματος, που δήλωσαν την ευχαρίστησή τους για την αδιατάραχτη συνέχεια της αντιφασιστικής γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


«Η εργασία απελευθερώνει» γράφει η πινακίδα που είναι αναρτημένη ακπομη στην κεντρική πύλη του στρατοπέδου μελλοθανάτων του Άουσβιτς.

Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω εκδήλωση και προτροπή:

«Μπράβο βρε πρόεδρε. Η δική μας Αριστερά πρώτα απ'ολα είναι διεθνιστική και αντιφασιστική. Και η χώρα μας έχει πληρώσει αδρά τις συνέπειες του κατοχικού φασισμού. Μην ξεχνάς, η Γερμανία μας χρωστά το κατοχικό δάνειο που αναγκαστικά της δώσαμε και τις πολεμικές αποζημιώσεις που ακόμη δεν πήραμε ως χώρα! Και ένα ευρώ να ήταν πρέπει να το λάβουμε είπε ο αείμνηστος αγωνιστής Μανώλης Γλέζος».

Φούρνος του Άουσβιτς για την αποτέφρωση των σορών των θυμάτων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: