ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Χαιρετισμοί υποψηφίων χθες στην εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 


Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, σήκωσε τον τόνο της φωνής του κατά τον χαιρετισμό του: «Μην ακούτε τι λένε οι δημοσκοπήσεις»!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΕΙΠΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΚΟΥΡΕΣΗΣ

 


Με χαιρετισμούς υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κσι με απαντήσεις στα ερωτήματα που ετέθησαν, αλλά και τοποθετήσεις του βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου και του συμμετέχοντος  από την Πάτρα στην στεγαστική πολιτικής του κόμματος ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη από κάθε άποψη εκδήλωση της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ στις 26-1-2024, στην μεγάλη αίθουσα  του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ, με κεντρικό ομιλητή τον τομεάρχη ΕΠΕΚΕ του κόμματος Παύλο Πολάκη

Χαρακτηριστικά είναι τα στοιχεία που παρέθεσε ο Θέμης Μπάκας για το στεγαστικό πρόβλημα που ταλανίζει την χώρα, όπως επίσης ενδιαφέρουσα είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αντιμετώπισή του. Αυτά εν συγκρίσει με τα κουτσουρεμένα προγράμματα της δήθεν στεγαστικής πολιτικής της κυβέρνησης, που στην ουσία καλύπτουν μερικές δεκάδες κατοικίες στ Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Χαιρέτησαν την εκδήλωση ο βουλευτής Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο τέως βουλευτής Γιώργος Κυριακόπουλος, ο Θέμης Μπάκας, η Μαρία Στέφου, η Γιούλη Μαμμή και η Γιώτα Παναγοπούλου-Σταυρούλια.

ΔΕΙΤΕ τα βίντεο που παρουσιάζει το Istologio G. Mosxou από την χθεσινή εκδήλωση της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ. 'Ηταν μία εκδήλωση που αποτέλεσε κραχ-τεστ, καθώς ήταν η πρώτη μετά την αποχώρηση στελεχών του κόμματος και απάντηση των μελών του, μα και των φίλων του ότι:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι εδώ, στηρίζεται από την κοινωνία και στηρίζει την κοινωνία» όπως είπε ο παλιός Λαμπράκης Παναγιώτης Λυκουρέσης και χειροκροτήθηκε απ' όλη την αίθουσα.

Πολιτικοί παρατηρητές του ευρύτερου χώρου της Αριστεράς έδειχναν ικανοποιημένοι από πρώτη δημόσια παρουσία του κόμματος μετά την διάσπαση., που όντως δεν επηρέασε, ούτε το ένα τοις εκατό του κόμματος.

Και αυτό εννοούσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, όταν σήκωσε τον τόνο της φωνής του κατά τον χαιρετισμό του: Μην ακούτε τι λένε οι δημοσκοπήσεις!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 Σφοδρό κατηγορώ από τον Παύλο Πολάκη στην Πάτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: