ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Ο Παύλος Πολάκης αύριο στις 6.30 μμ στο «Αστήρ»



Ο συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του κόμματος Φώτης Βασιλακόπουλος, δηλώνει πως «όλα τα μέλη της οργάνωσης δουλεύουν για την επιτυχία της εκδήλωσης»!

Ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ  ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΝΤΑΣ» - ΘΑ ΕΚΛΑΪΚΕΥΣΕΙ 7 ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το να χρωστά ένας εν ενεργεία Βουλευτής του κόμματος της ΝΔ πάνω από 1.200.000 € στο Δημόσιο, "είναι άλλη μια μέρα στη δουλειά"», καταλήγει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Χανίων και τομεάρχης ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης, που αναμένεται αύριο Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στην Πάτρα για να μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ώρα 6.30 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, επί της Όθωνος Αμαλίας.

Όπως ανέφερε σε ερώτηση του Istologiou G. Mosxou, o συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του κόμματος Φώτης Βασιλακόπουλος, «όλα τα μέλη της οργάνωσης δουλεύουν για την επιτυχία της εκδήλωσης», που σύμφωνα με εκτιμήσεις αντικειμενικών παρατηρητών, θα αποτελέσει ένδειξη δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πάτρα.

Ο Παύλος Πολάκης θα αναφερθεί σε 7 σημεία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θα εκλαϊκεύσει:

1) Τις αδιαπραγμάτευτες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα εθνικά ζητήματα.

2) Της ενίσχυση της μισθωτής εργασίας, με την επαναφορά του ΣΕΠΕ για τον έλεγχο των παραβιάσεων που λειτουργούν εις βάρος των εργαζομένων.

3) Την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης --ο ίδιος υπήρξε δήμαρχος πριν συ6μμετάσχει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ-- με αλλαγή του κράτους και με αποκέντρωση των εξουσιών στον α’ και β’ βαθμό αυτοδιοίκησης.

4) Θα αναφερθεί στον δημόσιο Τραπεζικό πυλώνα, με έλεγχο μιας συστημικής τράπεζας και στην επαναφορά δημόσιου ελέγχου στις στρατηγικές υποδομές (ΔΕΗ, ΕΛΠΕ) με πλαφόν στο περιθώριο κέρδους.

5) Θα τονίσει την ανάγκη για αλλαγή λειτουργίας της Δικαιοσύνης, ήτοι: 2η Σχολή Δικαστών, ενοποίηση προανάκρισης και κυρίας ανάκρισης και την παροχή μίας μόνον αναβολής στις υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος).

6) Επίσης  θα αναφερθεί στην ανάγκη για σχυρό κοινωνικό Κράτος με διπλασιασμό των αποδοχών των λειτουργών του.

7) Και τέλος στην οπτική του θα τεθούν το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ, ζητώντας: Ανασυγκρότηση αγροτικής παραγωγής και μεταποίησης με συγκεκριμένα τοπικά σχέδια ανάπτυξης, που θα ανακατευθύνουν τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ με σκοπό τη στήριξη της μικρομεσαίας αγροτιάς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για διάχυση της ανάπτυξης και του εισοδήματος.

Πέραν των παραπάνω, θα δοθεί στον τομεάρχη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλο Πολάκη, να ξεδιπλώσει την στρατηγική του κόμματος ενόψει ευρωεκλογών, αλλά και για την καθημερινότητα που πλήττει τους πολίτες η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, στα ζητήματα αισχροκέρδειας επί των τιμών προϊόντων, διαφάνειας, ατομικών δικαιωμάτων, ξεπουλήματος της δημόσιας Παιδείας, υποβάθμισης της Υγείας με την εξαθλίωση των ασθενών που έντεχνα οδηγούνται στον ιδιωτικό τομέα Υγείας πληρώνοντας πανάκριβα υπηρεσίες, που υποχρεούται να παρέχει το κράτος δωρεάν, στην απώλεια της δυναμικής των μισθών και των συντάξεων, με την μέθοδο των πληθωριστικών τιμών προϊόντων κ.α.  

Σοβαρές καταγγελίες για τον βουλευτή της Ν.Δ. Περικλή Μαντά

Στο μεταξύ, σοβαρές καταγγελίες έκανε για τον βουλευτή της Ν.Δ. Περικλή Μαντά ο  Παύλος Πολάκης, ένα ακόμη δείγμα αμτιμετώπισης των πολιτών που λόγω οικονομικής κρίσης βρέθηκαν αντιμέτωποι με δυσβάσταχτες υποχρεώσεις, ενώ οι κολλητοί του συστήματος τυγχάνουν προστασίας!

«Με χθεσινό δημοσίευμά, του ο Παύλος Πολάκης, στο σάιτ  του Docomendomews.gr αποκαλύπτει ότι ο κ. Μαντάς χρωστάει μαζί με τη σύζυγο του: πάνω από:

* 1.200.000 στη ΔΟΥ Καλαμάτας,

* 400.000 € στην Εθνική Τράπεζα και

* περίπου 55.000 € στο ΙΚΑ», αναφέρει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακόμα, ο Π. Πολάκης αναφέρει πως:

* Ο βουλευτής της ΝΔ είχε στην κατοχή του στο παρελθόν offshore εταιρεία στα νησιά Μάρσαλ χρησιμοποιώντας "αχυράνθρωπο",

* όπως επίσης πως είχε 700.000 ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο». Σχολίασε μάλιστα πως «η μόνη ανακρίβεια στις καταγγελίες μου ήταν ότι εγώ δεν είχα βρει ούτε τα μισά χρέη του».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «θέλει να ελπίζει ότι ένας νέος κύκλος σιωπής ξεκινά και για αυτό ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο μετά δεν έχει ψελλίσει ούτε λέξη. Εκτός και αν, για τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, το να χρωστά ένας εν ενεργεία Βουλευτής του κόμματος πάνω από 1.200.000 € στο Δημόσιο, "είναι άλλη μια μέρα στη δουλειά"», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: