ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ο δήμαρχος Δυτ. Αχαΐας για το νερό του Πείρου Παραπείρου

Σπύρος Μυλωνάς στο thebest.gr: "Πάει για το ΤΑΙΠΕΔ το Φράγμα Πείρου-Παραπείρου!

Με επιχειρήματα επανέρχεται στο θέμα του φορέα διαχείρισης του φράγματος Πείρου Παραπείρου ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, μιλώντας στο thebest.gr και στο δημοσιογράφο Γιάνη Πομώνη. Ο κ. Μυλωνάς κρούει το κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο τη διαχείριση να αναλαβει το ΤΑΙΠΕΔ, αν δεν συνεννοηθούν οι δήμαρχοι μεταξύ τους.

Ο δήμαρχος της Δυτικής Αχαΐας αφήνει αιχμές  για τη στάση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη που δεν υλοποιεί ακόμη και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας για σύσταση Διαδημοτικού Φορέα Διαχείρισης του Φράγματος Πείρου - Παραπείρου και αναφέρεται σε αιτιάσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο κ. Μυλωνάς διαφοροποιείται σε ότι αφορά στο διοικητικό καθεστώς που θα διαχειρίζεται την υδροδότηση της Πάτρας, του Ερυμάνθου και της Δυτικής Αχαΐας ζητώντας άμεσα την έναρξη διαλόγου ώστε σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο να συσταθεί ο διαδημοτικός φορέας που θα προστατέψει από μελλοντικές υπερχρεώσεις με φόντο το νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: