ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Συνεχίζει να δίνει μαθήματα ήθους ο Πολάκης:


Συναντήθηκε ξανά με Κικίλια για τον κορονοϊό, του έδωσε λύση για να ενισχυθεί άμεσα το ΕΣΥ με 300 κλίνες ΜΕΘ

Νέα συνάντηση είχε σήμερα ο Παύλος Πολάκης με τον υπουργό Υγείας στο υπουργείο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις και τα προληπτικά μέτρα για την επιδημία του κορονοϊού και να καταθέσει προτάσεις για την καλύτερη θωράκιση του ΕΣΥ και την αύξηση των κλινών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Στη συνάντηση που είχαν, παρουσία και του επικεφαλής του ΕΚΑΒ, κ. Παπαευσταθίου, ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας ενημέρωσε τον κ. Κικίλια πως υπάρχει η δυνατότητα για σημαντική αύξηση των κλινών ΜΕΘ μέσα από την αξιοποίηση κλινών Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας, νευροχειρουργικών ΜΑΦ, μονάδων εγκαυμάτων, στεφανιαίων μονάδων και μονάδων ανανήψεων και μετεγχειρητικές που υπάρχουν διάσπαρτες σε διαφορά νοσοκομεία, με προϋπόθεση φυσικά την κατάλληλη ενίσχυση της στελέχωσης τους.

Με τον τρόπο αυτό το ΕΣΥ μπορεί να ενισχυθεί άμεσα με επιπλέον σχεδόν 300 κλίνες ΜΕΘ για νοσηλεία ευπαθών ομάδων.

Πέραν αυτού, συμφώνησε ότι εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο, το Υπουργείο Υγείας μπορεί να προχωρήσει στην επίταξη κλινών σε ιδιωτικά νοσοκομεία, καθώς ο νέος κανονισμός παροχών του ΕΟΠΥΥ που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ επιτρέπει την αποζημίωση χρήσης των κλινών αυτών με εύλογο τίμημα. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος για τον οποίον από 35 κλίνες που είχε πέρυσι η σύμβαση του ΕΟΠΥΥ φέτος έχουν ανέβει στις 70.

Δεν υπάρχουν σχόλια: