ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Παρατηρητήριο για τον Covid19, συστήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ



Ειδική καθημερινή εκπομπή με τον Κώστα Αρβανίτη θα κλείνει κάθε μέρα το έκτακτο ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού (22:00-23:00) στο Κόκκινο στους 105,5

Στα πλαίσια του καλύτερου συντονισμού και δράσης έχει αρχίσει να λειτουργεί στον ΣΥΡΙΖΑ ένα παρατηρητήριο για τον Covid19. Στόχος του Παρατηρητηρίου είναι να συγκεντρώνει όλη την απαραίτητη εικόνα για τα εξής:
·        Κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας, ελλείψεις και ανάγκες σε προσωπικό και εξοπλισμό.
·        Κατάσταση στην αγορά εργασίας, αντεργατικές παρεμβάσεις και καταγγελίες εργαζομένων.
·        Κατάσταση στην οικονομία, απαραίτητες κινήσεις για την στήριξη ελεύθερων επαγγελματιών, επιχειρηματιών και συνολικότερα οικονομικά μέτρα ανάσχεσης της κρίσης.
·        Κινήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής υποστήριξης.
Στόχος του Παρατηρητηρίου είναι:
·         Η καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών, με ευθύνη και ψυχραιμία.
·        Η άσκηση κοινωνικής και πολιτικής πίεσης γα την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων τόσο άμεσα για την δημόσια υγεία όσο και συνολικότερα για την ανάσχεση των αρνητικών επιπτώσεων που υπάρχουν σε εργασία και οικονομία.
·        Η στήριξη δράσεων αλληλεγγύης που είναι απαραίτητες αυτό το κρίσιμο διάστημα.
Ήδη  στο δεύτερο ενημερωτικό δελτίο, που δόθηκε στη δημοσιότητα παίρνουμε μία πρώτη γεύση από την ενημέρωση που μας παρέχεται.
Σε εσωτερική ενημέρωση του κόμματος μεταξύ άλλων αναφέρεται:
«Για τους παραπάνω λόγους ήδη υπάρχει η καθημερινή επικοινωνία των συντρόφων και συντροφισσών με κεντρική ευθύνη στους τομείς Υγείας, Εργασίας, Οικονομίας και Οικονομικών.
Οι συντρόφισσες και σύντροφοι Υγειονομικοί από όλη την Ελλάδα οφείλουν να αποστέλλουν καθημερινά εικόνα με ελλείψεις και ανάγκες στο τομέα υγείας του Παρατηρητηρίου που λειτουργεί με την ευθύνη του τμήματος Υγείας του κόμματος.
Παρομοίως οφείλουν να λειτουργήσουν και οι υπόλοιποι τομείς»      .
Τέλος, ειδική καθημερινή εκπομπή με τον Κώστα Αρβανίτη θα κλείνει κάθε μέρα το έκτακτο ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού (22:00-23:00) στο Κόκκινο στους 105,5 και θα μεταδίδεται ζωντανά με εικόνα από τις εξής διευθύνσεις:
·        το κανάλι του Κόκκινου στο YouTube
·        τις σελίδες facebook του Παρατηρητηρίου, του Κόκκινου και της Αυγής.
Στοιχεία επικοινωνίας του Παρατηρητηρίου:
email: para.covid@gmail.com
facebook: Παρατηρητήριο-Covid19.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: